Nike Air Max 95 Sko DK

Find en Nike Air Max 95 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max 95 Sko DK, Mode er noget sjovt noget. Det ene øjeblik kunne ingen med respekt for sig selv finde på at trække i ankelstøvler, højtaljede jeans eller gamacher - det næste øjeblik er det sæsonens absolutte musthave, og selv dem, der oprindeligt var rimeligt skeptiske over for trenden, må overgive sig og trække i det...


Men hvordan bliver du egentlig trendy uden at ende som en total modeslave? Og hvordan finder du egentlig ud af, hvilke modetrends der er noget for dig? Læs med og få svaret.

Nike Air Max 95 Sko DK RESEARCH
Første skridt på vejen til at blive trendy er, at du finder ud af, hvad der er trendy! Følg med i modeblade og på mode-websites - på www.style.com, www.elle.com og www.costume.dk kan du se et bredt udvalg af uden- og indenlandske designeres seneste kollektioner. Men bliv ikke skræmt af alle de fancy ting, du ser på podiet. Tøj på catwalken skal springe i øjnene, så folk husker det, og faktisk bliver catwalk-modeller jævnligt gjort lidt mere overdrevne - strammere, kortere, vildere i farven - så det virkelig bliver bemærket. Læg i stedet mærke til tendenser, snit og farver, som kan interessere dig.

KEND DIN STIL
Det er både dyrt og kikset, hvis du starter hver eneste sæson med at udskifte hele din garderobe, så du får en helt ny stil. Sørg i stedet for at opdatere din stil med et par af sæsonens hotteste tendenser, så du får et look, der stadig afspejler den, du er, men alligevel giver et indtryk af en ny, forbedret og mere trendy dig. Kig på din garderobe og din kropsbygning, og få overblik over, hvad dit udgangspunkt er - og beslut dig så for et par tendenser, du uden alt for store omkostninger kan opdatere din garderobe med.

Sådan får du fed stil

TAG HENSYN TIL DIN KROP OG DIN HVERDAG
Der er forskel på, hvad man kan gå i, når man er 13, og når man er 33 og har et job at passe. Nogle trends - som for eksempel supersmå hotpants og dybt nedringede bluser - passer sig bare bedre til en teenager på catwalken end til en moden kvinde med styr på livet (og måske en delle eller to på sidebenene...). Tænk også på, hvad der passer til din hverdag: Det kan godt være, at superhøje stilletter ser skidegodt ud på catwalken, men det er måske ikke så praktisk, hvis du er børnehavepædagog til dagligt...

Nike Air Max 95 Sko DK Klæd dig efter din kropsfacon

BRUG EN TREND AD GANGEN
Hvis du trækker i både ankelstøvler, højtaljede jeans og højtaljet top kommer du ikke til at se smart ud, bare overlæsset - de mange modeting ender nemlig med at skrige om kap på folks opmærksomhed. Vælg i stedet en ting af gangen, så den rigtigt står frem og kommer til sin ret.

BRUG TRENDEN RIGTIGT
Det er ikke alle trends, du bare lige kan hoppe i - visse trends kræver indkøb, research, forberedelse og omhu. Hvis du for eksempel vil stoppe jeans'ene ned i støvlerne, kan du ikke bare trække i støvlerne ud over dine jeans med vide ben uden at få uklædelige buler over støvlekanten - det ser altså pænere ud, hvis du vælger jeans med smalle ben. Og vælger du en klokkeformet nederdel, så vær klar over, at du ikke bare kan sætte den sammen med hvad som helst; den ser bedst ud med noget, der slutter tæt til på overdelen og tunge sko.Få masser af modefif på Womans mode-debat

Nike Air Max 95 Sko DK KONSULTÉR EN SPECIALIST
Mange kvinder frygter emsige salgsassistenter i butikkerne, men faktisk kan de være en ganske god hjælp til at sige hvilke trends, der ser godt ud og hvilke der er knap så heldige. I tilgift kan de - hvis du ikke føler dig godt tilpas i et par jeans med ultrahøj talje - hjælpe med at finde et par jeans med en mindre høj talje. Stoler du ikke på salgsassistenterne, kan du altid spørge en modebevidst veninde (vælg dog som minimum en, der forstår din stil) eller du kan købe dig til assistance i en personlig shopper eller stylist.

HUSK DIN KRITISKE SANS
Bare fordi et modeblad siger, at noget er hipt, så behøver du jo ikke at synes, at det er særligt pænt. Og det er helt fint at afvise en trend, fordi den ikke er dig. Meeen pas på hvor højt du siger, at du hader dette eller hint - efter ½ år, hvor alle går i det, kan det jo være, at du ombestemmer dig...


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Sorter Volt
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Sorter Volt
STÅ VED DIN STIL
Det er dig, der bestemmer, hvordan du skal se ud, så tag ejerskab på de ting, du plukker ud. Brug de trendy ting med selvsikkerhed - som om de er en del af din essens og en helt naturlig forlængelse af din personlighed.

Kommentarer