Nike Air Max 87 Sko DK

Find en Nike Air Max 87 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max 87 Sko DK, Læderjakken
Det er den ultimative overgangsjakke både indendørs og udendørs, den er både rå og elegant, og den bliver lige så hot til foråret, som den var i efteråret. Tilmed er læderjakker ikke altid helt billige, så ser du en, der skriger dit navn, så køb den - der er gode penge at spare her!

Læderbukser
De rå bukser forsætter også deres sejrsgang, og ligesom med læderjakken, er der virkelig penge at spare, når procenterne bliver høvlet af prisen. Gå efter de stramme af slagsen, både i sort, brun og beige.

Nike Air Max 87 Sko DK Bikerboots
Endnu en trend fra efteråret, der også funker til foråret! De rå bikerboots kan give enhver kjole lidt mere kant, så køb dem nu. Og husk, at de kun bliver federe, jo mere slidte de er.

Lårkorte kjoler
Kjoler er jo altid et hit - men hvis du vil gå efter kjoler, der bliver særligt store til foråret så hold øje med tætsiddende kjoler i alverdens farver.

Stramme jeans
De er efterhånden en klassiker. Til foråret skal de enten være forvaskede (tænk 80 acid wash) eller med masser af huller. Køb nu - du bliver glad for dem til forår.

Veste
Korte, lange, mønstrede, i læder, men nitter eller frynser... Veste er hotte - så hvis du ser en på udsalg, så køb-køb-køb!


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Midnight Navy Blå
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Midnight Navy Blå
Nike Air Max 87 Sko DK Accessories
De må gerne være store og voldsomme, og der må gerne være mange af dem. Så køb, når du ser fede ringe, armbånd, halskæder og bælter.
Få et personligt look med accessories

Kommentarer