Nike Air Max 2020 Sko DK

Find en Nike Air Max 2020 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max 2020 Sko DK, Det er ikke kun mænd, der drømmer, fantaserer og elsker dine bløde bryster. For kvinder er selv ret vilde med deres babser. Da vi her på woman.dk spurgte vores læsere, hvilken kropsdel de var mest tilfreds med, svarede 29 procent: "Mine boobies" og gav dermed de to dejlige fortrin førstepladsen på tilfredshedslisten.

Over 2.000 kvinder har deltaget i Womans store kropsundersøgelse, og når der spørges specifikt til deres bryster, svarer 38 procent, at de er godt tilfredse med deres frække forlygter. Og ti procent siger stolt: "Mine bryster er perfekte."

Nike Air Max 2020 Sko DK Heldigvis svarer 78 procent af Womans læsere, at de er nogenlunde tilfredse, godt tilfredse eller supertilfredse med deres krop. Alligevel drømmer 41 procent om at få en fladere mave. Men at være smuk handler ikke kun om, hvordan du ser ud, men også om hvad du tænker om dig selv og dermed udstråler.

SMUK I SENGEN
Womans kropsundersøgelse viser, at 43 procent føler sig generte over deres krop, når de er nøgne sammen med en mand, og at de først rigtig nyder sex, når de føler sig tryg ved ham, de er sammen med. 39 procent har dog ingen problemer med at være nøgne, når de har mandevisit.

I kropsundersøgelsen kan du også læse, hvordan Womans læsere har det med at gå i bikini på stranden. Du kan læse, at 54 procent er fuldstændig glatbarberede down there, og at 31 procent fjerner hår fra deres storetå.


Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Rød Sort Hvid
Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Rød Sort Hvid

LÆS ALLE RESULTATERNE FRA WOMANS STORE KROPSUNDERSØGELSE I WOMAN NR. 123, DER ER PÅ GADEN NU!

Kommentarer

Nike Air Max 2020 Sko DK