Nike Air Force One Sko DK

Find en Nike Air Force One i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Force One Sko DK, Din yndlingstøjbutik er kun et klik væk, og det er nemt at lade sig friste af udsalget på nettet. Også de kendte lader sig friste - og det er ikke kun, når der er udsalg. Sangstjernen Sophie Ellis-Bextor forsøger at stoppe med at købe tøj og accessories, fordi hun bruger tusindvis af kroner på at shoppe online hver måned.

- Jeg tænker "wow 4.000 kroner for en kjole!" men så vænner jeg mig til tanken og kan godt købe en til 2500, for det er jo ikke så slemt. Men det er selvfølgelig stadig mange penge, siger popsilden.

Nike Air Force One Sko DK Det superstilede 30-årige sangidol shopper efterhånden kun på nettet, og hendes foretrukne steder er Urban Outfitters og Net A Porter.

- Men jeg ved godt, at jeg skal prøve at tone det lidt ned, erkender Sophie.

Selv om hun har været i offentlighedens søgelys i næsten ti år, føler hun først, at hun nu for alvor er ved at udvikle sin egen personlige stil. Hun føler sig mere selvsikker og tør bryde nogle grænser.


Nike Air Max 90 Flag USA NBA Dallas Mavericks Herre-sko gratis forsendelse
Nike Air Max 90 Flag USA NBA Dallas Mavericks Herre-sko gratis forsendelse
Så må vi bare håbe, at hun i sin shopperus ikke bryder grænserne for, hvor langt hendes kreditkort rækker.

Kommentarer

Nike Air Force One Sko DK