Nike Air Max 2014 Sko DK

Find en Nike Air Max 2014 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max 2014 Sko DK, Sådan går du med farver
Sort er danske kvinders yndlingsfarve, når det kommer til tøj - og det er måske ikke så mærkeligt. Det siges, at sort slanker. Sort er let at kombinere med sort. Og så er sort altid sofistikeret.


Men nogle gange kan det nu være rart med nogle farver - særligt nu, hvor foråret banker på. Kan du ikke helt finde ud af det der med at få farve ind i garderoben? Så læs med her og få Womans guide til, hvordan du får kulør på tilværelsen.

Nike Air Max 2014 Sko DK
Find dine farver

Find din farver
Når du skal gøre dit første kulørte køb, så start med at spørge dig selv, hvilke farver du egentlig godt kan lide. Det nytter ikke noget at investere i en koralfarvet kjole, bare fordi det er sæsonens mest fashionable farve; vælg i stedet noget i en farve, du virkelig er sikker på er dig - også fremover.

Vælg farver, der passer til dig
Ja ja, det er meget godt, at jeg skal vælge min yndlingsfarve, tænker du måske - hvad nu, hvis den ikke klæder mig? Den gode nyhed er, at alle mennesker kan gå i alle farver - det handler bare om at vælge den nuance af farven, der passer til dig. Første skridt er derfor at se på de farver, du er udstyret med fra naturens hånd: Hvad farve er dine øjne, din hud, dit hår?


Sådan lærer du at finde de rette farver

Nike Air Max 2014 Sko DK
Husk på, at dine farver ikke er en stationær ting - de ændrer sig, når du bliver solbrun eller hvis du farver dit hår, og det ændrer selvfølglig også på, hvilke farver du kan bære. Så tag jævnligt et kig på dine farver og find de kulører, der passer til dig lige nu.

Find din (farve)stil
Det er fint nok, at du vil have kulør på garderoben, men inden du render ud og køber ind af pink, pudder og purpur, så spørg dig selv hvordan disse farver egentlig passer med din personlighed, livsstil og stil. Hvis du hader at tiltrække dig opmærksomhed, er det nok en god ide at begrænse indkøbene af neon- og pang-farver og i stedet satse på mere afdæmpede, støvede versioner af farverne. Kraftige kulører i store mængder kan også være problematiske, hvis du har et job, hvor du skal være meget seriøs - undersøgelser viser nemlig, at masser af pangfarver bliver tolket som tegn på lav intelligens! De lyse, sarte farver er til gengæld ikke så praktiske, hvis du arbejder i vuggestue og skal rulle rundt i en mudderpøl dagen lang...


En anden ting, du også skal overveje, inden du shopper kulørt tøj, er, at du gør klogt i at lægge dig fast på en farvepalette for din garderobe - for eksempel varme farver, kolde farver, støvede farver, stærke farver... Hvis du lægger dig fast på en farvestil, sikrer du, at du kan kombinere din garderobe på kryds og tværs og således få mest muligt ud af den. Husk at det er lettest at kombinere ensfarvet tøj uden mønstre.

Nike Air Max 2014 Sko DK Kend de grundlæggende farveregler
Den absolut vigtigste regel, når det drejer sig om kulørt tøj, er, at lyst / kulørt fremhæver - mørkt skjuler. Vælg altid kun kulørt tøj på de dele af din krop, du er glad for, og skjul ømme punkter med mørkere farver (det behøver ikke nødvendigvis være sort - bare farven er mørkere end den anden / de andre farver i dit outfit). Hvis du vil skjule din store numse, skal du altså ikke iklæde dig en pink nederdel og en koksgrå top, men derimod en koksgrå nederdel og en pink top.


En anden god farve-regel er, at varme farver (røde, gullige og orange farver) er gode at gå i i efterårs- og vintermånederne, fordi de absorberer det sparsomme lys og varmen. Om sommeren ser kolde farver (lyseblå, hvid, grøn) bedst ud, fordi de reflekterer det skarpe sollys.

Sådan kombinerer du farver

TRIN 1: Start i det små
Er du usikker på, om det der med farver overhovedet er noget for dig? Så start i det små. Du kan enten starte med at indføre nogle farver i din garderobe, der minder om sort - for eksempel mørkeblå, grå eller brun - eller du kan eksperimentere med kulørte accessories som for eksempel tørklæder, tasker eller sko. Køb dem billigt eller second-hand (for eksempel på eBay eller Trendsales), hvis du er i tvivl om, om farver egentlig er dig.

Få tips til at shoppe billigt

TRIN 2: Vælg velkendte faconer
Nu er du klar til at hoppe i et decideret kulørt stykke tøj. Start med at vælge et stykke tøj, der har et enkelt snit, ikke er for iøjenfaldende og som du ved klæder dig - det kan for eksempel være en t-shirt eller et par helt enkle bukser. De mere særprægede beklædningsgenstande som for eksempel oversize tøj, haremsbukser eller tøj med pailletter kan vente, til du er klar til at tiltrække masser af opmærksomhed. Vælg et ensfarvet stykke tøj i en klar farve, som du ved klæder dig (er du stadig i tvivl kan du spørge dine veninder til råds).


Tip: Kombinationen af sort-i-sort med et enkelt sjask af farve kan virke lidt hård - blød gerne farven op ved at drysse en neutral farve som for eksempel hvid, grå eller mørkeblå ind i et sted (et tørklæde, en tanktop, der stikker ud under din kulørte bluse eller lignende)

TRIN 3: Kombinér farverne
Når du er blevet vant til at se dig selv i farve, er du moden til at eksperimentere lidt med farver! En god huskeregel er at starte med at holde dig til max 2-3 farver pr. outfit. Vælger du mere end det, kommer du let til at se lidt gøgler-agtig ud. Her er nogle gode ideer til, hvordan du kan kombinere farver:


En fokusfarve:
Vælg et stykke farvet tøj og kombinér det med tøj i neutrale farver. Husk at kombinationen af kulører og sort godt kan virke lidt hård, så derfor kan du med held vælge en blidere neutral farve som for eksempel grå, mørkeblå, beige eller brun. Du kan også med fordel bruge denne fremgangsmåde, hvis du vælger et stykke tøj med print: Kombinér dit tøj med print med nogle af de mere neutrale farver, der optræder i printet.
Eksempel: Lyseblå kjole, gråt bælte, sorte sko.


Tone i tone:
En god måde at bruge farver, men stadig holde look'et elegant, er at vælge farver, der er tone i tone - dvs. farver, der er blot er forskellige nuancer af samme farve.
Eksempel: Lyseblå kjole, turkis bælte, mørkeblå sko.


Ensfarvet:
Den minder om tone-i-tone-fremgangsmåden - blot vælger du helt den samme farve fra top til tå! Den kræver nok lidt ekstra mod, for det kan være en ret iøjenfaldende måde at bære farver på. Du kan gøre look'et spændende ved bevidst at vælge tøj med forskellige overflader - for eksempel skinnende lak kombineret med strik og bomuld. Bonus: Look'et gør dig slankere, nøjagtig som hvis du gik i sort fra top til tå.
Eksempel: Lyseblå kjole, lyseblåt bælte, lyseblå sko.


Farvecirklen ©woman.dk Komplimentær-farver:
Det her er en mulighed for de mere modige! Du kan skabe et meget interessant look ved at sætte farver sammen med den farve, der er direkte overfor farven i farvecirklen (se illustration). Fremgangsmåden kan både bruges til at kombinere en skrap pangfarve med mere diskrete farver for et mere afdæmpet look.
Eksempel: Lyseblå kjole, gult bælte, røde sko.


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Red Sølv Sort
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Red Sølv Sort

Leg med farverne og opdag flere gode farvekombinationerDu kan også altid se de nyeste farvekombinationer på catwalken - der er masser af catwalk-billeder på style.com og copenhagenfashionweek.com

Kommentarer