Nike Jordan Flight Luminary Sko DK

Find en Nike Jordan Flight Luminary i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Jordan Flight Luminary Sko DK, Kan det være farligt at fjerne hår?
Det korte svar er nej. Der kan dog være risiko for infektioner i hårsækkene, hvis du ikke passer ordentligt på huden i tiden efter hårfjerningen, men det hører til sjældenhederne.

Er det mere hygiejnisk at fjerne hårene end at beholde dusken?
Det er en smagssag. Hårene i intimområdet er der jo af en årsag, netop for at holde bakterier og fremmedlegemer væk fra de følsomme slimhinder. Der er dog mange der føler, at de bedre kan holde sig rene, når der ikke er en masse hår i vejen.

Nike Jordan Flight Luminary Sko DK Hvor længe holder en voksbehandling i forhold til en barbering?
Efter første voksning går der omkring 14 dage, før hårene kommer igen. Den hårløse periode forlænges for hver behandling, da der bliver færre aktive hår. Du kan komme helt op på fem uger, hvis du vokser hårene jævnligt.

Hvad er fordelen ved barbering frem for voksbehandling?
Barberingen kan du selv klare på fem minutter hjemme i badet, og så er det jo en klar fordel, hvis du ikke har det så godt med smerte. Du behøver heller ikke at vise kusinen frem til andre, det kan ordnes helt alene med døren lukket.

Hvad er fordelen ved voksbehandling frem for barbering?
Når hårene hives ud med rod bliver huden fuldstændig glat og uden stubbe. Der går meget længere tid før du skal fjerne hår igen, og med tiden vil der blive færre hår i det behandlede område.

Hvilken farve hår vokser hurtigst ud?
Hvor hurtigt dine hår vokser, og hvor kraftige de er, er hormonelt betinget og har altså intet at gøre med hårfarven. De mørke hår er dog tydeligere at se når de vokser ud, og der er måske flere af dem.

Nike Jordan Flight Luminary Sko DK Hvordan undgår jeg røde knopper?
Smør området med en kølende og mild creme med aloe vera eller kamille. Prøv også produkter med tea-tree, der har en antibakteriel effekt. En naturlig, alkoholfri skintonic kan berolige huden, og et par dage efter hårfjerningen bør du bruge en mild skrubbecreme, for at forebygge indgroede hår.

Er der tidspunkter, hvor en voksbehandling er mere eller mindre smertefuld?
Hvis du har sovet dårligt, er stresset eller er meget bange for behandlingen, kan det gøre mere ondt. Mange er mere følsomme i ugerne op til menses, og du tåler sandsynligvis smerte bedst den første uge efter menstruationen. Jo flere voksbehandlinger du får, jo mindre ondt gør det.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en voksbehandling?
I dagene efter skal du undgå meget stramt tøj og høj varme fra f.eks. sauna, meget varme bade, sol og hård træning. Vent også et par dage med at bruge skrubbecreme. Dyrk først sex efter 10 timer, da porerne er helt åbne og modtagelige for bakterier.

Nike Jordan Flight Luminary Sko DK Er der forskel på hvor ondt en voksning gør hvis man har mørke, røde eller lysere hår?
De hår, der sidder bedst fast, gør mest ondt at få hevet ud. Der gør dog ikke nødvendigvis nogen forskel hvilken hårfarve du har, de lyse kan sidde mindst lige så godt fast som de mørke.

Gør det mere ondt hvis man har sart hud?
Hvis din hud er meget sart kan det godt være lidt mere smertefuldt, men det er stadig til at holde ud.

Hvor lange skal hårene være, før de kan fjernes med voks eller sugaring?
Du skal ikke dukke op med en nybarberet mis. Hvis du vil have en voksbehandling skal hårene være 1/2 - 1 cm lange, mens de godt kan være lidt kortere ved sugaring.

Er det farligt at bruge hårfjerningscreme i bikiniområdet?
Hvis du vælger en kemisk hårfjerningscreme skal du være 100 % sikker på, at den må bruges i skridtet. De fleste bør kun benyttes langs bikinilinjen, så læs lige brugsanvisningen inden du kaster dig ud i det.


Nike Air Max 2014 Dame L酶besko Lilla Sort Bl氓 Pink
Nike Air Max 2014 Dame L酶besko Lilla Sort Bl氓 Pink
I Woman nr. 127 kan du læse det store tema om hårfjerning

Kommentarer