Nike Jordan Bel Air Sko DK

Find en Nike Jordan Bel Air i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Jordan Bel Air Sko DK, Intet kan gøre garderoben forårsklar så let som et frisk skud accessories! Woman har været på strandhugst i sæsonens cooleste tilbehør, og her har vi fundet de fedeste accessories i pastelfarver.

Klik på billedet til venstre for at se Womans galleri med de pastelfarvede accessories.

Nike Jordan Bel Air Sko DK Her giver Womans skønhedsredaktør Pernille Teisbæk et par gode fif til dig, hvis du er vild med pastelfarvet tilbehør:

Selvom det er blide farver, skal du være opmræksom på hvilke, der klæder dig bedst. Står kolde eller varme nuancer bedst til din hudtone?
Sådan finder du dine farver Kombiner dine lyserøde og lilla accessories med rå smykker, for eksempel i oxideret sølv. Så undgår du, at looket bliver for lillepige-agtigt.Cremefarver er flotte til at bryde pastellerne lidt op. Vælg lys denim, hvis du ønsker et mere råt look. Prøv at skabe en gennemgående nuance i dit look. Det giver et flot helhedsindtryk.Miks pastellerne med guld-, sølv- og bronzedetaljer til fest. Ellers kan du se lidt for blid ud.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Lilla Sort
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Lilla Sort
I Woman nr. 126, der udkommer den 12. marts, kan du se mange flere accessories.

Kommentarer