Nike Air Jordan Sixty Club Sko DK

Find en Nike Air Jordan Sixty Club i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Sixty Club Sko DK, Trænger du til at ruske lidt op i lokkerne? Så kan du roligt glæde dig til denne sommer, hvor du har mulighed for at eksperimentere med alt lige fra det korte, funky og drengede look, til store, bløde og bølgende lokker. Og der er masser af inspiration at hente fra stjernerne!DEN ULTRAKORTE
Victoria Beckham har skabt mode med det superkorte, meget drengede hår, som er nemt at sætte i en vending. Frisuren er inspireret af den legendariske supermodel, Twiggy. Der er ikke så meget hår at lege med, men lidt voks og hårspary kan gøre underværker - og så er det ultrakorte look sommerens absolut hotteste. Frisuren er mest velegnet til ovale eller aflange ansigtsformer.

DEN KORTE
Det korte hår er kommet for at blive. Den britiske model, Agyness Deyn, og sanglærken Rihanna serbegge fantastiske ud med det korte hår i nakken, og det lange hår på toppen. Du kan eksperimentere med det lange pandehår - lave en skilning til den ene side, frisere det bagud eller lave det mere punket og funky med voks, krølle det eller lave bølger. Du kan også kopiere Katie Holmes' stil og at lade dig klippe i en lidt Peter Pan-agtig frisure. Håret er nemt at sætte, og passer til de fleste ansigtsformer.PAGEN
Gør som skuespillerinden, Kate Bosworth, og bliv klippet i en klassisk og elegant page med skarpe linjer. Du kan ogsålure Heidi Klum af, og lade pagen være næsten skulderlang og med pandehår. Mena Suvari ser chic og sexet ud med en helt skarp og kort page med pandehår. Katy Perry ser også fantastisk ud med sin kulsorte, halvlange page der er klippet med bløde kanter. Pagen bliver ved med at være hot over hele sommeren og egner sig bedst til firkantede, hjerteformede og ovale ansigtsfaconer, hvis den skal være så kort, atden flugter med kæbelinjen.

Nike Air Jordan Sixty Club Sko DK DEN LANGE
Det lange, naturlige og afslappede hår er stadig in. Det er supertrendy, når det er klippet i etager, som du kan fremhæve ved at veksle mellem side- og midterskilning. Lav bløde krøller som Hayden Panettiere eller glat håret med et glattejern. Langt hår med midterskilning er hot, hot, hot!Stjæl stilen fra den smukke Gwyneth Paltrow. Cameron Diaz er kendt for det trendy og rodede jeg-er-lige-stået-op look. Pandehåret er stadig på mode, og det skal være den tunge af slagsen, som det ses på Helena Christensen. Du kan skabe variation i frisuren ved at krølle eller glatte håret. Du kan også sætte håret op i en hestehale eller knold. Frisuren er god til de fleste, men forudsætter en manke med masser af naturlig volumen.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Lilla Orange Hvid
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Lilla Orange Hvid
Klik på galleriet til venstre og tjek stjernernes stil

Kommentarer