Nike Air Jordan Imminent Sko DK

Find en Nike Air Jordan Imminent i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Drømmer du om smukke, forførende øjne? Det kan du sagtens få! Det gælder bare om at vide, hvordan du får mest ud af dem ved at bruge make-up på den helt rigtige måde. Vi har samlet en masse tips, så du kan skabe de smukkeste øjne, uanset om du har små, skæve, store eller helt anderledes øjne!

Nike Air Jordan Imminent Sko DK, ØJNENES FORM

Ordforklaring:

Nike Air Jordan Imminent Sko DK Inderste øjenkrog = vender ind mod næsen

Yderste øjenkrog (siderne) = vender ud mod ørene

Globelinje = Den buede linje, hvor dit øje slutter og kraniet begynder

LÆS OGSÅ Førstehjælp til skønhedskriser ©Getty 2 af 8 Mandelformede øjne

Hos mandelformede øjne vender den yderste del af øjet en lille smule opad. Læg en lys, neutral øjenskygge fra bryn til vippe, og kom en mørkere nuance på de yderste sider af øjenlåget. Brug en helt lys øjenskygge under øjenbrynet som highlighter. Brug eyeliner på det øverste øjenlåg for at gøre øjet større. Lav en streg, der bliver tykkere og eventuelt går lidt længere ud end den yderste øjenkrog, hvis du gerne vil lave øjet længere. Lav en tyndere streg under øjet. Hvis du gerne vil have dine øjne til at virke mere runde, kan du stoppe din eyeliner inden for øjenkrogen.

LÆS OGSÅ Elsk dit skønne ansigt ©Bulls 3 af 8 Runde øjne

Nike Air Jordan Imminent Sko DK For at få runde øjne til at virke mere aflange, kan du lægge en øjenskygge i medium nuance på øjenlåget fra globelinjen og ned til vipperne. Læg den samme skygge under øjet. Læg en tynd eyeliner, som går lidt op ud over den yderste øjenkrog. Brug kun mascara på de øverste vipper og mest i siderne.

LÆS OGSÅ Snyd dig til perfekte læber ©Bulls

Galleriet fortsætter efter annoncen

 • 4 af 8 Nedadvendte øjne

  Hvis dine øjne vender en lille smule nedad i siderne (og minder om hundeøjne), har du nedadvendte øjne. Mange har nedadvendte øjne gennem hele livet, fordi det er den form, de er født med, men nedadvendte øjne kan også komme med alderen. For at gøre øjnenes udtryk mere livligt kan du lægge en lys øjenskygge på den inderste side af låget og i den inderste øjenkrog. Læg en medium skygge midt for øjet og en mørk skygge på den yderste side af øjenlåget. Træk den mørke skygge lidt op mod brynet for at løfte øjnene lidt i siderne. Læg en tynd streg under øjnene, men lad den ikke gå længere end til øjenkrogen.

  LÆS OGSÅ 6 tips til at genbruge din make-up ©Bulls 5 af 8 Tunge øjenlåg

  Nike Air Jordan Imminent Sko DK Tunge øjenlåg kan gemme øjnene lidt, derfor gælder det om at gøre øjnene så synlige som muligt. Brug en lys øjenskygge som highlighter under brynet og i den inderste øjenkrog. Læg en lidt mørkere skygge på det inderste øjenlåg (som er delvist dækket af det tunge øjenlåg). Læg en mørk skygge i de yderste sider af øjenlåget og den yderste del af globelinjen og træk også skyggen lidt op mod brynet. Brug markant eyeliner til at definere vipperne.

  LÆS OGSÅ Vinderne af Danish Beauty Award 2009 ©Bulls 6 af 8 Øjne, der sidder langt fra hinanden

  Hvis afstanden mellem dine øjne er større end bredden af et øje, har du øjne, der sidder langt fra hinanden. Her gælder det om at rykke øjnene tættere på hinanden for at skabe mere harmoni i ansigtet. Reducér afstanden mellem øjnene ved at bruge en mørk skygge i den inderste øjenkrog og en lysere nuance på resten af låget. Læg eyeliner med en lidt tykkere streg fra midten og ind mod den inderste øjenkrog. Tegn også brynene en smule tættere på næseryggen for at samle øjnene.

  LÆS OGSÅ Sådan krøller du vipperne ©Bulls

  Galleriet fortsætter efter annoncen

 • 7 af 8 Dybtsiddende øjne

  For at bringe dybtsiddense øjne frem i lyset, er det vigtigt at bruge lyse farver. Brug en lys (eventuelt pastel) øjenskygge i øjenkrogene og på hele låget. Brug en medium øjenskygge i globelinjen. Læg en helt tynd stribe eyeliner og kun på det øverste øjenlåg. For meget sort og mørkt vil få øjnene til at falde ind i øjenhulerne igen.

  LÆS OGSÅ Sådan bliver du sommersexet ©Bulls 8 af 8 Udstående øjne

  Øjne, som stikker mere ud fra hovedet end sædvanligt, kaldes somme tider fiskeøjne. For at få øjnene til at virke mindre udstikkende kan du lægge en mørk skygge på den nederste del af øjenlåget langs vipperne. Læg en lysere skygge i globelinjen for at udjævne afstanden fra kranie til vipper.

  LÆS OGSÅ Forårets make-uptendenser ©Bulls

  Læs også Førstehjælp til skønhedskriser

  Du viderestilles om 8 sek.

  Snyd dig til perfekte læber

  6 tips til at genbruge din make-up


  Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Hvid Rød Blå
  Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Hvid Rød Blå
  Vinderne af Danish Beauty Award 2009