Nike Air Jordan Future Sko DK

Find en Nike Air Jordan Future i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Future Sko DK, Der er vel snart sagt ikke den kvinde, der ikke på et eller andet tidspunkt har drømt om Jennifer Anistons aka Rachel i Venners perfekte hår. Men hvis du synes, du har gjort alt, hvad du kunne og alligevel ikke fået det perfekte Rachel-hår, så er det muligvis fordi stjernens hår får helt særlig pleje...

I hvert fald har Jennifer betalt ikke mindre end 335.000 kr for at få de perfekte lokker under sin Europa-turnémed filmen Marley & Me! Stjernen fløj nemlig sin personlige frisør, Chris McMillan med på turen, og det kostede kassen! Dels matte hun slippe 120.000 kroner alene til flybilletter (man må da håbe, det var på første klasse til den pris!) og 83.500 kroner til hotelophold - dels måtte hun selvfølgelig betale ham for hans kunnen med saks, hårtørrer og stylingprodukter. Og den slags er ikke billigt: 12.500 kr om dagen var frisørens salær.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort Grøn
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort Grøn
Nike Air Jordan Future Sko DK Men så sad håret da forhåbentlig også perfekt!

Kommentarer