Nike Air Jordan AJ V.2. Low Sko DK

Find en Nike Air Jordan AJ V.2. Low i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan AJ V.2. Low Sko DK, Den biografaktuelle superstjerne og hans israelskfødte kæreste, Bar Rafaeli, der har datet hinanden siden 2005, bader og skrubber hinanden i et hjemmelavet skønhedsprodukt, som en del af et særligt ritual, når de har været væk fra hinanden i længere tid ad gangen.

Ifølge magasinet, National Enquirer, faldt Leonardo over opskriften på den hemmelige hjemmebehandling - der siges at have elskovsfremmende egenskaber - på en rejse til fjernøsten. Den hemmelige kur består af en blanding af økologiske urter. Når kuren er klar, kravler parret i badekarret sammen, og smører hinanden godt og grundigt ind i miksturen.

Nike Air Jordan AJ V.2. Low Sko DK Og Leonardo er ikke den eneste kendis, som i disse finanskrise tider er begyndt at ty mere til hjemmebryggede mirakelmiksturer, end dyre skønhedssaloner. Selveste Victoria Beckham går i seng med sokker og handsker!

- Jeg putter fed lotion og derefter sokker på mine fødder før jeg går i seng. Det samme gør jeg med mine hænder - fed håndlotion og handsker, har den tidligere Spicegirl afsløret.


Online Nike Air Max 180 Em Og Black / Volt
Online Nike Air Max 180 Em Og Black / Volt
Og så vil vi her på Woman da utroligt gerne vide, hvad David siger til den slags påklædning i soveværelset?

Kommentarer