Nike Air Jordan 14 Sko DK

Find en Nike Air Jordan 14 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 14 Sko DK, Den britiske supermodel, Kate Moss, har på det seneste ligget vandret i køkkenet for at traktere kæresten, Jamie Hince, frontfigur i rockbandet The Kills, med alverdens gastronomiske vidundere. -Kate er helt vild med ideen om at være den første supermodel, der nogensinde har udgivet en kogebog, har en kilde har udtalt til Daily Mirror. Kate har, hvis man tror rygterne, brugt telefonen flittigt for at indhente gode køkkentips og tricks, og veninden Davinia Taylor har efter sigende været en god hjælp. Det 35-årige, stormomsuste stilikon, skulle være blevet inspireret af Stasha Palos, steddatter til mangemillionæren, Sir Philip Green, der er en af modellens nære venner. Stasha har nemlig udgivet en kogebog med nemme opskrifter fra det traditionelle, jødiske køkken. - Kate har fornylig serveret et vaskeægte kosher-måltid for sin kæreste, som hun har lært af Stasha, har en sladdervorn kilde afsløret. Det er det eneste Kate fabler om for tiden!

Skønheden, som har eksperimenteret med retter lige fra nuddelsuppe med kylling til honningkager, er himmelhenrykt over, hvor naturligt det falder hende at kokkerere.


Danmark Nike Air Max 180 Qs 2014 New Herre Retro Running Sko
Danmark Nike Air Max 180 Qs 2014 New Herre Retro Running Sko
Nike Air Jordan 14 Sko DK Her på Woman kan vi i hvert fald ikke vente med at smage Kates lækkerier!

Kommentarer