Nike Air Jordan 7 Sko DK

Find en Nike Air Jordan 7 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 7 Sko DK, Plejer du at smøre din ansigtshud ind i dagcreme med solfaktor om sommeren i stedet for rigtig solcreme? Såer det på med læsebrillerne- det er nemlig overhovedet ikke tilstrækkelig beskyttelse mod solens skadelige stråler!

En traditionel solcreme beskytter mod alle de farlige UV-stråler, både de såkaldte UVA og UVB. En dagcreme til ansigtet er derimod ikke tilsat faktor, som beskytter mod begge typer af de skadelige stråler. UVA-strålerne er dem, der får din hud til at ældes, mens UVB-strålerne er dem, der gør dig rød, øm og forbrændt i solen.

Nike Air Jordan 7 Sko DK Ifølge Analyseinstituttet A.C. Nielsen, er salget af dag- og anti-age cremer, der reklamerer med at beskytte mod solens skadelige stråler, steget med cirka 25 procent i perioden 2007 til 2008. Og tallet ser ud til at stige.

Flere og flere smører sig ind i ansigtscremer tilsat solfaktor, men du kan ikke være sikker på, at en faktor 15 beskytter mod solen som en traditionel solcreme med faktor 15.Så hvisdu køber en dagcreme med faktor, skal du være opmærksom på, at du ikke får den samme beskyttelse, som hvis du bruger en solcreme i ansigtet. Tænk over det, næste gang du kigger efter lotions på kosmetikhylden.Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at du mindst bruger en vandfast faktor 15 solcreme til de dele af din krop, som ikke er beskyttet af tøj.


Nike Air Max 2015 Herre Sko Sort / Hvid Salg
Nike Air Max 2015 Herre Sko Sort / Hvid Salg
Find den rigtige solfaktor og solcreme til netop din hud her.

Kommentarer