Nike Air Jordan 2 Sko DK

Find en Nike Air Jordan 2 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 2 Sko DK, Går du også rundt og leder med lys og lygte efter opskriften på det perfekte garn? Så kan du måske tage ved lære af den skønne Drew Barrymore!

Den smukke stjerne vasker nemlig kun sit hår i hotel-shampoo! Skuespillerinden tror fuldt og fast på, at vejen til gudeskønne, glansfulde lokker, er at skifte shampoo så ofte som muligt.

Nike Air Jordan 2 Sko DK - Hun har hele hylder fyldt med bittesmå shampooflasker på sit badeværelse. Hun mener, at det er en dårlig idé, hvis hendes hår bliver vænnet til det samme produkt. Derfor skifter hun shampoo ustandseligt, har en sladdervorn kilde afsløret.

Og den smækre Drew, har da også tilstået sin hang til hotelshampoo for åben skærm. Det skete, da den 34-årige, blonde skønhed optrådte på "The Oprah Winfrey Show" sidste år. Her forklarede hun nemlig alle talkshow værtinders moder, Oprah Winfrey, hvorfor hun dog duftede så dejligt.


Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Blå / Rød Salg
Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Blå / Rød Salg
- Jeg dufter såmænd godt, fordi jeg har brugt hotelshampoo!Så hvis karrieren som filmskuespiller skulle lide et knæk, kan den smukke stjerne vel altid slå sig på hovedroller i shampoo-reklamer.

Kommentarer