Nike Air Jordan 1 Sko DK

Find en Nike Air Jordan 1 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 1 Sko DK, Det er hårdt at holde sig ung og smuk. Der skal trimmes og lakeres, renses og fugtes, plukkes og plejes i en uendelighed for at bevare det gode udseende. Men nu har dejlige Reese Witherspoon tilsyneladende fundet en både let og behagelig genvej til et ungt udseende og det er – at spise småkager!

Stjernen har kastet sin udelte kærlighed på en amerikansk småkage, der hedder DeLuscious Vitamin Enhanced Cookies. Det, der gør småkagerne så specielle, er at de indeholder det utroligt populære acaibær. Det lille sortviolette bær er smækfyldt med antioxidanter, omega-6 og -9-fedtsyrer og indeholder et have af vitaminer og mineraler. Bærret er faktisk så effektivt, at det kan angribe kræftceller – men det skulle nu også bare holde rynker og andre ældningstegn på afstand.

De berømte bær ©woman.dk

Nike Air Jordan 1 Sko DK - Jeg tænkte: Wow, det er så logisk – man får friske celler, fortæller stjernen om sin hang til småkagerne.

Også Venner-stjernen Courtney Cox og Renee Zellweger er store fans af småkagerne – det gør selvfølgelig også skønhedsrutinen lidt lettere, at småkagerne kommer med lækker chokoladesmag...


Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Grøn / Blå Salg
Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Grøn / Blå Salg
Herhjemme kan du ikke få anti-ældningssmåkagerne endnu. Men du kan købe acai-bærrene frosne og bage dine egne kager. Sæt i gang i køkkenet fluks!

Kommentarer