Nike Basketball Sko DK

Find en Nike Basketball i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Basketball Sko DK, Så er det snart strandtid igen. Tid til at høvle hårene af benene og blotte dit vinterblege krop i en smart lille bikini. Men det kan godt være meget angstprovokerende at vandre ned af den lokale strand fluepapir iført stort set ingenting.

Er du også lidt bange? Så får du her Womans guide til lækkert strandtøj, så du både kan være lidt tildækket og meget smart i sommersolen.

Nike Basketball Sko DK Hvad skal du bruge dit strandoutfit til? Det er det første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du vælger strandoutfit. Vil du have noget let tøj at trække på til og fra stranden? Skal du bruge noget, der dækker dig på vej til ishuset og måske også vandkanten? Eller skal du måske på en ferie, hvor dit outfit også skal kunne klare, at du lige skal have lidt frokost på en uformel strand-restaurant? Svaret vil give dig en ide om, hvad du skal vælge:

En sarong kan bruges både som nederdel eller som kjole. Fordelen er, at den ikke fylder noget i tasken og kan bruges som både underlag og håndklæde i en snæver vending. Ulempen er, at den kan være lidt svær at sætte, meget svære at cykle i (hvis det er dit foretrukne transportmiddel), og måske føler du dig ikke helt tildækket nok uden for strandens sand.En sommerkjole kan også bruges både før og efter strandturen, hvis du har brug for det. Og undervejs, hvis du skal anstændig ud til en let frokost for eksempel. En kort kjole gør det let at blive solbrændt og bevæge dig – en lang kjole ser mega-elegant ud.
Er du mere til bukser? Så vælg løse yogabukser eller haremsbukser. Du kan også alternativt hoppe i et par denimshorts.

Når du køber tøj til stranden, så tænk på at:

vælge tøj i materialer, der kan tåle sol, strand og saltvand. Silke, cashmere og den slags er godt nok meget luksuriøst, men det er ikke noget godt valg....om du ikke skal vælge noget tøj i klare farver. Solen er skarp, og den udvisker blide pasteller. En skrap farve gør sig godt i middagssolen mod solbrun hudbruge masser af accessories – det pifter dit look op og gør der supersmart. Så bare på med armbånd, halskæder og ringe – hvis du bruger de billige af slagsen, kan du snildt efterlade dem i din taske, mens du bader.


Nike Air Max 2015 Dame Sko Hvid / Sort / Rød Salg
Nike Air Max 2015 Dame Sko Hvid / Sort / Rød Salg
Se Womans store galleri med strandoutfits

Kommentarer