Nike Sandals Sko DK

Find en Nike Sandals i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Sandals Sko DK, Trænger du til lidt indspark til din stil? Så tag og slå et slag indenomstylegallery.com - det nye website, hvor du kan uploade billeder af din stil og lure på alle de andre smarte kvinders ditto!

På stylegallery.com kan du både uploade billeder af din egen stil og få andre brugeres mening om den - eller du kan lure med på alle de andres stil og få fede fif. Sitet er så snedigt indrettet, at du - hvis du står med en nederdel, men ikke lige ved, hvordan du skal bruge den - ganske enkelt kan søge på outfits med en nederdel, og voila, de gode forslag myldrer frem på din skærm! På samme måde kan du også søge på stilarter eller på en specifik brugers stil, hvis du er blevet mode-fan af en anden. Derudover byder stylegallery.com også på masser af modetips og -tendenser, spottet på gade og stræder af sitets store team.

Nike Sandals Sko DK Upload dit billede allerede idag - hvis du er heldig, bliver du udvalgt som en af de 10 mest trendy kvinder på stylegallery.com og så kan du og en veninde vinde adgang til det store launchparty for sitet på Karrierebar i København onsdag 6. maj 2009


2014 Nike Air Max 90 87 Flag Series amerikansk Usa Herre Sko Mørke Blå Hvid Orange Hot
2014 Nike Air Max 90 87 Flag Series amerikansk Usa Herre Sko Mørke Blå Hvid Orange Hot
Stylegallery.com er lavet i samarbejde med Costume og MSN.

Kommentarer