Nike Slippers Sko DK

Find en Nike Slippers i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Slippers Sko DK, Den amerikanske ”Poker Face” sangerinde blev under et besøg i St. Basils Katedrali Moskva irettesat af betjente, der bestemt ikke brød sig om blondinens valg af outfit.

Lady Gaga skrev for nylig på Twitter, at hun blev forsøgt arresteret fordi hun bar et læder-outfit, men at alt atter ånder fred og ro på den Røde Plads.

Nike Slippers Sko DK Den 23-årige stjerne, der er berømt og berygtet for sine lettere utraditionelle outfits, er tit blevet spottet i byen, kun iført sexet undertøj. Gaga har da også indrømmet, at hun før har været på kant med loven på grund af sin stil.

- Jeg var til Lollapalooza Festival i Chicago, da en politimand kom hen til mig og sagde, at mine hotpants var alt for korte. Han var meget fortørnet, og jeg fik en reprimande. Men det er mode! Jeg er kunstner, har den uartige amerikaner udtalt.

Og den sexede Gaga er ikke den eneste kendis, der har været i (mode)politiets søgelys.

Nicole Richies bedre halvdel, rockstjernen fra ”Good Charlotte”, Joel Madden, blev for nylig bedt om at dække sine tatoverede arme til af en emsig steward på et fly fra London.

Nike Slippers Sko DK Den cool rockstjerne blev så rasende, at han også tyede til Twitter for at dele sin vrede og frustration med sine mange venner og fans.

- Jeg fatter simpelthen ikke, at British Airways diskriminerede mig så groft på grund af et par tusser på armene! Det er jo komplet uhørt! Stewarden var tydeligvis direkte frastødt af mit udseende. Jeg klager! Jeg kan i hvert fald intet finde om tatoveringer i reglementet!

En repræsentant fra British Airways har siden udtalt, at stewarden har fået en kraftig irettesættelse, og at der ikke er forståelse for, at medarbejderen har forsøgt at håndhæve regler, som slet ikke eksisterer.Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvad for noget tøj du render rundt i på ferien. Du kan undgå mange problemer og pinlige optrin ved at respektere et pågældende lands uskrevne dresscodes.

Nike Slippers Sko DK I Pakistan skal du for eksempel dække dit hår med et tørklæde og have armene tildækket til håndleddene. Dine ben skal være dækket til midt på skinnebenet. Du skal desuden bære en kjortel eller frakke, der skjuler dine kvindelige former.

I Rusland og Ukraine må du ikke have bare arme eller ben når du besøger moskeer eller klostre og dit hår skal være dækket af tørklæde.

Respektér altid helligdomme! Uanset hvor på kloden du befinder dig, så tænk grundigt over din opførsel og påklædning!


Rabatter Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series USA Herre-sko Carbon Green Outlet
Rabatter Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series USA Herre-sko Carbon Green Outlet
En god tommelfingerregel er at undersøge, læse ogprinteeventuelle råd og rejseguides inden du drager på ferie. Så ender du i hvert fald ikke i samme kattepine som Joel Madden og Lady Gaga!

Kommentarer