Nike Huarache Free Sko DK

Find en Nike Huarache Free i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Huarache Free Sko DK, Farvel farvel dårlige hårdag!
Dårlige hårdage er djævlens værk - alle har dage, hvor håret bare ikke vil, som du vil, også kendte og berømte. Men hvad gør du, når du står der og skal ud af døren og dit hår bare ingenting vil? Woman har samlet en håndfuld løsninger på de mest almindelige hårproblemer. Læs med og gør hver dag til en god hårdag!


Fladt, fedtet og kruset hår

Nike Huarache Free Sko DK Mit hår er helt flat og uden fylde
Klistrer dit hår nærmest til hovedet i stedet for at svinge og sveje som i shampoo-reklamerne? Den hurtigste løsning er at dele håret mod gro-retningen - hvis du har skilning til højre, så lav den til venstre. Det giver et løft og lidt liv til håret. Du kan også toupere dit hår let helt inde ved rødderne, så dit hår ser mere fyldigt ud - hold det på plads med lidt hårlak. Et andet tip er at spraye lidt tørshampoo i håret. Rod op i håret med dine fingre, red håret og voila - dit hår får fylde igen.


Mit hår kruser
Er dit hår et stort, uklædeligt krus? Så tæm det ved at køre et glattejern over håret (husk den varmebeskyttende spray!), kom lidt anti-frizz serum på hænderne og stryg produktet over de krusede spidser. Hvis du ikke har tid til et glattejern eller egentlig gerne vil bibeholde lidt af dine krøller og fald, så spray håret med vand, indtil det er let fugtigt, kom lidt anti-frizz serum på hænderne, kør det over håret og kram krøller eller fald på plads. Lad håret tørre og lad være med at røre det igen!


Mit hår er fedtet
Hvis du ikke har tid til at vaske hår, så snyd dig til lækkert hår med tørshampoo. Det absorberer nemlig fedtet fra din hovedbund, så dit hår ser nyvasket og lækkert ud. Massér tørshampoo'en ind i håret og børst det forsigtigt ud - voila, fritsen er reddet.


Mine hårspidser er tørre og grimme
Tag et krøllejern eller et glattejern og buk spidserne ind under håret, så de ikke er så synlige. Du kan muligvis også redde dem ved at fordele et produkt til tørre spidser eller en glansspray over dem - men det eneste, der kan kurere problemet, er en klipning! Så book en frisørtid med det samme...

Nike Huarache Free Sko DK Mit hår vil ikke sidde


Mit pandehår kan ikke sidde
Spray pandehåret med lidt vand, kom dit stylingprodukt i håret, tag en hårtørrer og tør dit hår oppefra, mens du bruger dine fingre til at rette til de steder, hvor dit hår sidder mærkeligt. Hvis du er virkelig desperat, kan du også vaske pandehåret over håndvasken - det er hurtigere end at vaske hele håret.


Mit hår stritter eller har mærkelige buk
Hvis du har haft en hårelastik eller et spænde i, og du gerne vil have håret hængende løst senere på dagen eller dagen efter, kan du opleve, at dit hår har mærkelige folder og buk. Dem slipper du let af med (hvis du altså har et glattejern): Brug glattejernet, hvor håret har buk - husk at bruge en varmebeskyttende spray, så dit hår ikke tager skade.

Nike Huarache Free Sko DK Er problemet, at dit hår stritter eller er helt fladt, fordi du har sovet på det, så spray håret med lidt vand og sæt det, som du plejer. Du kan iøvrigt undgå sovemærker i håret fremover ved at sove på en hovedpude med satin-betræk - i modsætning til et pudevår af bomuld, glider dit hår glider nemlig let henover satin-betrækket.

Mit hår er helt elektrisk
Er dit hår så elektrisk, at det knitrer? Spray en bredtandet kam med lidt hårspray og red håret igennem. Pas endelig på ikke at rede for meget, så bliver dit hår bare endnu mere statisk! Hvis du ikke har hårspray, så kan du også komme lidt voks på fingrene og køre dem gennem håret.

Jeg har hatte/huehår
Det kan være nødvendigt at have hue eller hat på udenfor - men hvad gør du, når du kommer indenfor og hatten skal af? Hvis dit hår er helt elektrisk, så lav en skylleklud og hav med i tasken: Væd en klud med to dele skyllemiddel eller husholdningseddike og en del vand, lad kluden suge blandingen til sig og tørre. Du kan også købe skylleklude færdige på foodfromhome.dk http://www.foodfromhome.dk/shop/bounce-tumble-dryer-553p.html Hav kluden i tasken og tør dig over håret med den - voila, den statiske elektricitet er væk!Er dit problem, at dit hår er blevet helt fladt? Så kom lidt vand på fingrene og sæt håret igen - vandet aktiverer dit stylingprodukt

Camouflér den dårlige hårdag


Arrrrgh! Stadig desperat? Sådan camouflerer du en dårlig hårdag:Sæt håret op
En løs knold eller en fletning er genialt til at skjule en dårlig hårdag, hvis du har langt eller mellemlangt hår. Er dit hår kort, så kom voks i håret, red det bagud og fæstn det med hårnåle.


Afled opmærksomheden med hårpynt, store øreringe eller fedt tøj
Det er løsningen for de mere modige - men det er klart en mulighed. Når folk ser, hvor lækker du iøvrigt er, lægger de slet ikke mærke til, at dit hår sidder elendigt (i dine øjne i hvert fald...)


Seneste Nike Air Max 90 Flag USA Dame Sko Pink Lovers Sko Global Sales
Seneste Nike Air Max 90 Flag USA Dame Sko Pink Lovers Sko Global Sales

Skjul håret med en hue, en hat eller et tørklæde
Hvis ingen kan se dit hår, kan de jo heller ikke se, at du har en dårlig hårdag.

Kommentarer