Nike Flex Series Sko DK

Find en Nike Flex Series i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Flex Series Sko DK, Selvom det er sommer og sol, og dine tæer får frit spillerum i sandaler og ballariner, er det jo ikke ensbetydende med, at de dufter af roser, vel? Du kender sikkert følelsen - og ikke mindst lugten - af lakridsen mellem de småsure tæer og de halvsvedige fodsåler, der får dig til at glide frem i skoen. Følg Womans råd, og slip af med syrebasserne.

At svede på tæerne er helt normalt - når du sveder, slipper du af med en masse varme og affaldsstoffer. Dine fødder har i gennemsnit hele 250.000 svedkirtler, så hvis du ind imellem synes, at der bliver lidt lummert om fusselankerne, så er det jo ikke så underligt. Du sveder - og hold nu fast - op til 20 mililiter fugt fra fødderne HVER DAG! Årsagen til den ikke så lækre lugt fra dine fusser, er de bakterier, der ligger og hygger sig nede i din sko. Det er bakterierne, der udsender en hamper odour, som kan hænge ved dine fødder og sko i dagevis! Den lugt, som bakterierne producerer, minder mest af alt om en blanding af gammel ost og rådne løg. Ikke ligefrem en ønskværdig duft at udsende.

Nike Flex Series Sko DK Til gengæld, er der en hel masse, du kan gøre selv, for at slippe af med den slemme lugt.

1. God hygiejne er alfa omega, for at tage livet af de ildelugtende baktusser. Praktisér god fodhygiejne - hver dag! Giv pusserne et fodbad i lunkent vand og sæbe. Så holder du bakterierne på afstand, og minimerer dermed risikoen for at blive en omvandrende stinkbombe. Brug eventuelt antibakteriel sæbe.

2. Skift sko hver dag! Dine sko trænger nemlig lige så meget til pause fra dine tæer, som dine tæer kan trænge til pause fra dine sko. Hvis du skal forhindre bakteriefloraen i at få nyt liv, så lad dine sko stå i 24 timer.

3. Brug en spray, der fjerner dårlig lugt. Du kan købe de fleste slags lugtfjernere hos materialister eller skohandlere. Du kan også købe såkaldte kulpuder, som du lægger i skoene natten over. Kullet absorberer fugt og fjerner den dårlige lugt, så dine sko er friske, når du tager dem på næste morgen.

Nike Flex Series Sko DK 4. Du kan også vælge at smøre dine fødder ind i antiperspirant om aftenen, inden du skal sove. Antiperspiranten forhindrer dine fødder i at svede, og dermed også bakterierne i at florere. Men pas på - det er noget hidsigt stads!

5. Put babypudder eller bagepulver (ja, den er god nok!) i dine sko, inden du tager dem på. Det absorberer fugt.

6. Hvis du virkelig har kronisk sure tæer, så gå ud og investér i en pakke sort te. Kog noget vand, put det i en balje sammen med nogle teposer (det er vigtigt, at teen bliver stærk), og lad vandet køle af, til det har en behagelig temperatur for dine fusser. Syren i teen slår alle bakterierne på dine fødder ihjel og lukker porerne i huden, så dine fødder holder sig tørre og svedfri i længere tid.

Nike Flex Series Sko DK 7. Giv dine fødder et bad, som består af 1 del eddike og 2 dele vand. Eddiken dræber - ligesom den sorte te - alle de uvelkomne gæster på fusselankerne.8. Hvis du går i ballarinaer eller andre lukkede sko, så køb en indersål i læder. Lædersålen inderholder også aktivt kul, der neutraliserer dårligt lugt i skoen. En ekstra bonus er, at dit fodtøj holder længere, fordi du slider mindre på det. Skift sålen lige så tit du har lyst.

Nu mangler du bare at give dine tæer en god gang pedicure, og en fræk farve på tåneglene, inden du springer ud som en velduftende og sommerlækker barfodsindianer.

Tjek galleriet og se hvor du kan købe de virksomme anti-fodsveds remedier


Nike Air Max 90 Dame Sneakers Flag USA Blå Sort Sølv Lovers sko på salg
Nike Air Max 90 Dame Sneakers Flag USA Blå Sort Sølv Lovers sko på salg
LÆS MERE 9 tips til smukke fødder

Kommentarer