Nike Air Huarache Utility Sko DK

Find en Nike Air Huarache Utility i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Huarache Utility Sko DK, Af: Mette Andrea Boesgaard

Drømmer du om at eje et par supersexede sorte støvler, som skønne Jessica Simpson har trampet rundt i? Så er det nu, du skal slå til! Sangerinden - der blandt andet er kendt for sin version af hittet These Boots Are Made For Walking - har nemlig sat et par af sine støvler til salg på auktionssitet eBay.Stjernen har dog ikke valgt at sælge ud af garderoben, fordi hun er i pengenød - tværtimod! Den gavmilde blondine vil nemlig give indtægterne fra støvlesalget til den velgørende organisation Soles4Souls, der giver sko til fattige mennesker. Og noget tyder på, at de nok skal få lidt sko for pengene: Jessicas signerede, sorte læderstøvler med en knap 12 cm høj hæl går allerede for 630 dollars - næsten 3.500 kroner - og auktionen slutter først den 13. maj 2007.Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Hvid
Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Hvid
Nike Air Huarache Utility Sko DK Se Jessicas støvler på eBayDet er ikke første gang, Jessica deler ud af sin formue - i februar donerede hun en minibus til et mexicansk børnehjem.Læs mere:

Kommentarer