Nike Dunk Cut Sko DK

Find en Nike Dunk Cut i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Dunk Cut Sko DK, Af: Signe Krarup

Gyldne kinder, skinnende læber og intense smukke øjne indrammet med makeup af guld. Vi fejrer en fantastisk sommer 2007 med gyldne farver. Bronze og guld er nemlig denne sommers helt hotte farver til den perfekte makeup. Din solbrændte hud bliver endnu smukkere med gyldne farver både til øjne, ansigt og resten af kroppen.Er du mørk eller lys, har blå eller brune øjne- her er endelig en makeup-nuance, som passer til alle.Se stjernerne med smuk, gylden make-up

SÅDAN BRUGER DU GYLDEN MAKEUPHerre Nike Air Max BW Løbesko Alle Hvid
Herre Nike Air Max BW Løbesko Alle Hvid
Nike Dunk Cut Sko DK I løbet af dagen vil den gyldne makeup forskønne din smukke sommerkulørte hud. Vælg et produkt, som er lavet både til øjne og resten af ansigtet. Læg et tyndt lag på kinderne, og lidt mere på øjnene, sammen med en lysere, gylden makeup til highlight, lyder det gode råd fra Womans skønhedsredaktør, Maria Lynnerup.Skal du til fest- så læg ekstra på om aftenen. Går du efter en ekstra flot effekt, så vælg produkter af løst øjenskygge, som du med en pensel kan skabe det smukkeste resultat.Shine, shine og atter shine. Perlemorseffekten er tilbage. Dog ikke i den hvide, men i den gyldne form. Perfekt til highlight af din makeup. Også metallic-øjneskygge er god til at skabe highlights.Gylden sommer makeup er smuk til alle typer. Er du lys med blå eller grønne øjne, er det rigtig flot med guld på øjnene. Det fremhæver dine øjne og lyse hud. Hold lidt igen med mængden.Er du mørk, så brug rigeligt med shine. Både på kindben og øjne. Hold dig ikke tilbage. Dine farver bliver bare endnu smukkere.Og så pynter den gylden makeup - også på en kedelig regnvejrsdag.

Kommentarer