Nike Dunk CMFT PRM Sko DK

Find en Nike Dunk CMFT PRM i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Dunk CMFT PRM Sko DK, Af: Signe Krarup

Du fortjener det lækreste designer tøj, og du har nu muligheden for at blive lige så smuk som berømtheder - uden at give din bankrådgiver alt for mange grå hår i hovedet. Fra efteråret kan du nemlig købe tøj skabt af topdesigneren Roberto Cavalli i H&M.Intens sensualitet og vitalitet - sådan beskrives topdesigner Roberto Cavallis kommende kollektion for H&M. Italienske Cavalli klæder nogle af verdens smukkeste og mest kendte kvinder på. Han har blandt andet designet tøjet til sangerinden Christina Aguileras Back to Basic-tour, Victoria Beckham, Elisabeth Hurley, Kate Moss, Madonna og mange, mange flere, og nu er turen kommet til dig.Drømmer du om, at se lige så lækker og skøn ud som stjernerne, så er Roberto Cavalli at H&M helt sikkert et godt bud på tøj du må eje i efteråret.Flatterende design, fantasifulde farver, print og stil er Cavalli arbejdsområder og det vil helt sikkert også klæde dig.Cavalli-kollektionen kommer til at bestå af 25 stykker dametøj, 20 stykker tøj til manden, lingeri og diverse accessories.


Nike Dunk CMFT PRM Sko DK Victoria Beckham er stor fan
af Roberto Cavalli


Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Grå Hvid
Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Grå Hvid
- Som den første italienske designer i H&M's historie er jeg utrolig glad for invitationen, og meget stolt over at få lejlighed til at præsentere mit arbejdes livlige og positive stil for et nyt publikum, som får mulighed for at se og fortolke det individuelt, siger Roberto Cavalli.Kollektionen sælges fra 8. november 2007i omkring 200 udvalgte H&M butikker verden over i en begrænset periode.Det er langt fra første gangH&M benytter et så stort navn som Roberto Cavalli. Tøjfirmaet har i flere år med stor succes haft kendisser og populære designere til at skabe deres kollektioner. Blandt andre Karl Lagerfeld, Stella McCartney ogMadonna er nogle af dem, som har designet en H&M-kollektion.Tjek www.hm.com for nærmeste Roberto Cavalli at H&M forhandler.

Kommentarer