Nike Cortez Oxford Cloth Sko DK

Find en Nike Cortez Oxford Cloth i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Cortez Oxford Cloth Sko DK, Mary-Kate og Ashley Olsen er i sandhed et par gæve piger, der kan tage pusten fra de fleste. Selvom de kun er 20 år, har de allerede en lang karriere som modeller og skuespillerinder bag sig, og de er også bagmænd til et lukrativt forretningsimperium, som blandt står bag en masse merchandise og hele to tøjlinier - en couture-linie, The Row, og linie teenage-tøj for den amerikanske supermarkedskæde Wal-Mart. Deres mange aktiviteter har forlængst gjort dem til USAs rigeste showbiz-damer under 21, men det er tilsyneladende ikke nok for dem, for nu kommer de geskæftige tvillinger med endnu en tøjlinie.Denne gang bliver det en moderne sportswear-kollektion ved navn Elizabeth og James (opkaldt efter tvillingernes yngre søskende). Kollektionenkommer til at indeholde læderjakker, t-shirts, cashmere-sweatre, silkekjoler, minikjoler, pelsjakker og smalle nederdele. Men tøjet bliver ikke for masserne: Det er en begrænset kollektion, der kun ender på bøjlernei de dyre, amerikanske stormagasiner som Neiman Marcus (www.neimanmarcus.com) og Bergdorf Goodman (www.bergdorfgoodman.com)- priserne vil svinge mellem 450 og 3.300 kroner.Olsen-tvillingernes sportswear er lavet til "sofistikerede kvinder med et legebarn indeni, som stadig er chicce. Det er dem, der forstår mode og detaljer og forventer det", siger Ashley- målgruppen er først og fremmest kvinder i 20'erne.-Vi vil have, at kollektionen skulle være baseret på forholdet mellem dreng og pige og fortælle historien gennem tøj, siger Mary-Kate.


Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Dark Grey Volt
Herre Nike Air Max BW Løbesko Sort Dark Grey Volt
- Det er et sammenstød mellem maskulinitet og feminitet, tilføjer Ashley.Tvillingernes tøj kommer i butikkerne til efteråret 2007.

Kommentarer

Nike Cortez Oxford Cloth Sko DK