Nike Lebron 12 Sko DK

Find en Nike Lebron 12 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Lebron 12 Sko DK, Fodbold-fruen Victoria Beckham har i mange, mange år set smuk ud i høje stiletter, men nu må hun betale prisen for skønhed og smukke, lange ben. Hendes fødder er nemlig blevet ødelagte af de høje hæle, og inden længe skal hun igennem en operation for at få fjernet sine ømme, voksende knyster.En knyste-operation er meget smertefuld, og der kan gå flere måneder før man kan gå normalt på foden igen. Samtidig er der høj risiko for, at foden ikke heler optimalt. Den risiko tager Victoria, som lige nu må døje med smerter og ikke mindst grimme fødder.- Jeg har altid haft stiletter på, og de har givet mig grimme fødder. Jeg hader mine fødder, de er det grimmeste ved mig, siger Victoria Beckham.


Fru Beckhams fødder i al
deres magt og vælde...


Nike Air Max TN Herre Hvid Guld Gul Sort
Nike Air Max TN Herre Hvid Guld Gul Sort
Nike Lebron 12 Sko DK Dermed får vi ikke Victoria Beckham at se i høje stiletter i et stykke tid efter operationen. Men mon ikke hun finder en løsning, så hun stadig ser hot og lækker ud i flade sko med svang og fod i gips?

Kommentarer