Nike KD 7 Sko DK

Find en Nike KD 7 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike KD 7 Sko DK, Din drøm om at være lækker-brun året rundt kan måske være et skridt nærmeretil at gå i opfyldelse. Videnskabsmænd har nemlig fundet ud af, hvordan de manipulerer hudens farve. De kan simpelthen manipulere cellerne (du ved, de velkendte keratinocytes hudceller) og kontrollere mængden af farve, som ligger i det farvede hudlag hudlag og de pigmentholdige celler.

Arvæv forsvinder
Planen er, at den nye teknologi i første omgang skal bruges til patienter med ar - for eksempel efter en operation eller brandsår. Vævet omkring ar får som oftest en anden farve end resten af din hud, og når nu lægerne kan manipulere de farvede hudceller, så arvævet får samme farve som huden omkring aret, så vil man næsten ikke kunne se, at der rent faktisk er et ar. Smart!

Nike KD 7 Sko DK Lækkerbrun kosmetik
Men der er også håb forude for os ladies, der godt kunne tænke os en lækker solbrun hud hele året (og specielt efter sådan en sommer, som vi har haft). For når man de kan kontrollere de celler, der giver huden farve, så kan de også manupulere cellerne til at få den nuance de ønsker og det kan betyde lækker solbrun hud - forever! Du bestemmer selv farven. Der går dog nok nogen tid inden det sådan kan lade sig gøre, men det skulle være på vej.
- Længere nede af vejen åbner disse studier dørene for nye typer kosmetik, baseret på vores viden om, hvordan og hvorfor der er så mange forskellige hudfarver, siger doktor Gerald Weissmann, som er redaktør på det amerikanske lægeskrift, hvor undersøgelse vil blive offentliggjort i september.


Nike Air Max TN Herre Hvid Gul
Nike Air Max TN Herre Hvid Gul
Se det er jo ret smart for os blege danskere på Woman redaktionen, så hvis de lige kunne lave noget
af det stads dér på dåse, så vil vi skam være godt tilfredse.

Kommentarer