Nike KD 6 Sko DK

Find en Nike KD 6 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike KD 6 Sko DK, Hvor ofte har man ikke måtte høre på sin veninde, der lover bål og brænd, hvis ikke man husker at rense make-uppen af om aftenen. Men er der overhovedet hold i rygterne? Woman har kikket et par skønhedsmyter efter i sømmene, og her kan du læse, hvad vi fandt ud af.

KNÆKKEDE ØJENVIPPER
Myte: Hvis du putter for meget mascara på knækker dine vipper
Fakta: Det er heldigvis bare et rygte. Smør du trygt et godt lag sort bambi-mascare på vipperne, for mascara indeholder plejende proteiner, som beskytter dine vipper. Men husk at rense mascaren af om aftenen, for ellers kan du nemlig godt opleve knækkede vipper. Ikke nok med det ,så kan du også få allergi, hvis du ikke renser huden fri for make-up.


Nike KD 6 Sko DK SUNDHEDSSKADELIG NEGLELAK
Myte: Kemien i lakken er skadelig for dit helbred.
Fakta: De rene kemiske neglelakbomber findes ikke længere. Kosmetikindustrien har for længst fundet ud af at erstatte de skadelige stoffer med protein og akryl, så brug du løs af din lækre glatte yndlingslak. Båede protein og akryl beskytter faktisk neglen. Tjek dog lige pakningen en ekstra gang, og hold dig fra de acetone-baserede produkter.

TYKKERE HÅR
Myte: Jo oftere dit hår bliver klippet - desto tykkere bliver det
Fakta: Desværre, piger! Der er ikke noget at gøre. Du må elske dit lette skandinaviske hår som det er. Selv om du bliver klippet hver evig eneste dag, så bliver dit hår altså ikke tykkere. Som løsning kan du prøve et lækkert hårprodukt, der gør dit hår mere fyldigt. Der findes mange slags på markedet, og det er bare med at prøve sig frem.

MAKE-UP SOM UV-FILTER
Myte: Solcreme i ansigtet er unødvendigt fordi make-uppen fungerer som UV-filter
Fakta: Selv om nogle foundations og dække-cremer indeholder UV-filter, er det altså ikke nok til at beskytte huden mod de grusomme UV-stråler. Faktisk kan du risikere, at solen reagerer med plejestofferne, så du får solallergi eller andre grimme sager


Nike Air Max TN Herre Hvid Rød Sort
Nike Air Max TN Herre Hvid Rød Sort
APPELSINHUD
Myte: Kun overvægtige kvinder får appelsinhud.
Fakta: Hvis du tror på det, får du dig en grim overraskelse. For cellulitis er ret ligeglad med vægten -det kommer nemlig an på bindevævetomkring dine lårbasser. Så selv om du er lille og let, kan du altså sagtens få appelsinhud alligevel.

Kommentarer

Nike KD 6 Sko DK