Nike Blazer Sko DK

Find en Nike Blazer i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Blazer Sko DK, Der er ikke grænser for, hvad nysgerrige producenter gerne vil vide om vores forbruger-vaner. Tag nu denne undersøgelse: En producent af et vasketøjsmiddel i Storbritannien har fundet ud af, at vi kun vasker vores bh’er hver anden måned!

Et hold betalt af Lingerie Whitener har undersøgt 2.025 kvinders vaner med hensyn til at vaske deres bh. Og de nysgerrige forskere opdagede, at vi i gennemsnit går med vores bh 7 gange, inden vi vasker den. Og eftersom vi hver især ejer 15 bh’er, har han regnet sig frem til, at vi altså kun vasker den hver anden måned.

Nike Blazer Sko DK Og det er altså ikke godt for sundheden, at vi ikke vasker bh’en så ofte, siger plet-eksperten Dr. Beckmann:

- Problemet er, at den manglende vask får bh’erne til at se slidte, grå og beskidte ud, og det ser selvsagt ikke godt ud, men det er heller ikke godt for bh’en, siger eksperten, der mener, at hyppig bh-vask kunne forlænge din bhs liv med adskillige måneder.

- Det ekstra snavs er heller ikke godt for bærerens hud, for eftersom bh’erne sidder tæt mod brystet, kan der komme masser af bakterier, som skaber irritation.


Køb Nike Air Max 90 Flag USA Herre-sko Alle guld elskere Sko 2014
Køb Nike Air Max 90 Flag USA Herre-sko Alle guld elskere Sko 2014
Undersøgelsen viser iøvrigt også, at vi bruger i gennemsnit ca. 22.500 kr på bh'er i løbet af vores liv, og den foretrukne bh er hvid – det er nemlig 55 % yndlingsfarve, når det gælder lingeri. 27 % foretrækker farvede bh’er, og kun 18 % vil have en sort af slagsen.

Kommentarer

Nike Blazer Sko DK