Nike Dunk SB Mid Sko DK

Find en Nike Dunk SB Mid i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Guide til glat porcelænshud

Nike Dunk SB Mid Sko DK,
Aaarg! Som sædvanligt popper der en filipens op - rød og dunkende - midt på hagen. Hvorfor er det lige at, man ikke har hud som en af de lækre Hollywood-stjerner? Men Hollywood-stjernerne har også hudproblemer ligesom dig og mig og det kræver tid og en kærlig hånd at få bugt med skavankerne, men nu kan DU få lækker og glat porcelænshud. Her får du tre trin til at holde din hud smuk og lækker

Find det rigtige produkt


TRIN1: Find det rigtige produkt til din hudtype

Nike Dunk SB Mid Sko DK FEDTET HUD

Det der kendetegner fedtet hud er tendens til bumser og hudorme. Huden er skinnende og ofte ujævn med store porer.Det kan være svært at finde de rigtige produkter til fedtet hud, da problemerne kan blive værre, hvis du bruger produkter, som virker for udtørrende eller for fedtede. Skidt og støv har nemt ved at sætte dig fast i dine store porer, og derfor er det vigtigt, at du renser din hud både morgen og aften.Brug et renseprodukt, som renter i dybden, men som ikke udtørrer din hud, for eksempel Garnier Pures renseservietter til 60 kroner for 56 stk. Brug derefter en skintonic fra Dr. Hauschka, den variant som hedder Skintonic Special til 165 kroner, er perfekt til din hud. Om morgen fugter du huden med en dagcreme, find en creme, som ikke fedter. Cliniques Continuous Rescue til 340 kr beskytter huden mod skidt. Også netcremen skal være fedtfri. Prøv Vichys Normaderm Nuit til 149 kroner.Et par gange om ugen kan du forkæle din hud med en lækker lermaske, Clarins' Pure And Radiant Mask til 200 kroner er et godt bud

TØR HUD

Din hud kan føles stram lige efter et bad og der kan opstår tørre plettet, hvor huden skaller. Du kan få tørhedslinjer, som ligner rynker. Om vinteren er din hud ekstra følsom på grund af kulden og den tørre luft.Selv om der står på en creme, at den er fugtgivende, er den ikke nødvendigvis god for din tørre hud -der er nemlig forskellige måde, at fugte på, faktisk kan din hud blive endnu mere tør ved at bruge de forkerte produkter.Pas på med at bruge sæbe og undgå renseprodukter, hvor du skal vaske ansigtet med vand. Tør hud kan udvikle sig til eksem, så sørg for at pleje huden grundigt og drikke masser af vand.Find en plejeserie, hvor både renseprodukt, skintonic og creme er specielt udviklet til tør hud. For eksempel fra Clinique, der har en ekstra mild rensesæbe til 160 kroner, brug derefter Mild Clarifying Lotion til 275 kroner og afslut med Dramatically Different Moisturizing Lotion til 375 kroner.

Nike Dunk SB Mid Sko DK SART HUD

Hvis du har sart hud, bliver din hud nemt rød og irriteret og specielt om sommeren vil du føle dig generet af din sarte hud, der nemt bliver solskoldet. Din hud reagere med det samme på produkter, den ikke kan tåle.
Derfor skal du bruge de allermest skånsomme hudprodukter med et minimum af parfume og tilsætningsstoffer (det gælder også din make-up). Din hud kan ikke tåle at du bruger mange forskellige produkter og diverse ansigtsmasker og kure.Find en basisplejeserie, som din hud kan tåle for eksempel Derma-serien, som hverken indeholder parfume, hormonforstyrrende stoffer eller farve, til gengæld er prisen god: Rense gel til 55 kroner, skintonic til en 50?er og dagcremen og natcremen koster hver 70 kroner. Også Nascent og Aveda har plejeserier til sart hud.

Behandl dine hudproblemer


TRIN2: Behandl dine hudproblemer effektivt

Nike Dunk SB Mid Sko DK
TØRHEDSLINJER OG TØRRE PLETTER

Tørhedslinjer ligner rynker og opstår ofte omkring øjenene, mens tørre pletter opstår i hele ansigtet og er kendetegnet ved at hudområdet er ru og huden skaller. Hvis du ikke behandler tørhedlinjerne kan de gå hen og blive til rigtige rynker og derfor er det bare med at komme igang med behandlingen med det sammeFå bugt med tørhedslinjerne ved at bruge en fugtmaske et par gange om ugen, for eksempel Moisturizing Facialmask fra Allison til 90 kroner eller prøv en oliebehandling. Om natten og om vinteren, når det er rigtig koldt, bør du bruge en fed fugtighedscreme. En lanolincreme eller creme med vaseline får bugt med selv de tørreste pletter, spørg efter den på apoteket.

HUDORME

Hudorme kaldes også for komedoner og der findes to forskellige slags: de hvide og de sorte. Hvide konemedoere er lukkede, mens sorte er åben. Hudorm har ikke noget med orm at gøre, men er skidt og fedt, der har hobet sig op i porene. Når du klemmer en hudorm ud, er den lang og tynd og spiralformet. Pas på med at bruge neglene til at klemme, for der sidder en masse bakterier under dine negle, som kan give infektioner og betændelse. Brug i stedet to vatpinde til at klemme med. I starten er det lidt at en kunst, men efterhånden bliver det nemmere.Derefter kan du bruge en gele eller serum, der hjælper med at hele huden og holder området fri for bakterier. Prøv Stop imperfections locales fra Clarins til 125 kroner -den er meget skrap, så brug den kun på de udsatte steder

BUMSER

Bumser får du af en bakterie, der betænder huden. Derfor skal du bruge produkter, der har en antibakteriel virkning. En bums, der er under udvikling, kan du behandle med Origins Spot remover til 125 kroner. Påfør geléen med en vatpind.

Undgå at klemme bumser ud med neglene, da du har mange baktier til at sidde under neglene og de kan inficere din hud endnu mere. Du kan også få nogle grimme ar af at klemme bumser, fordi din hud revner, hver gang. Selv om det krimbler for at klemme, så hold snitterne væk. Brug i stedet et serum eller creme, der dulmer bumsen.Hvis du har mange betændte bumser, kaldes det acne og det er en forfærdiglig hudlidelse, der gør livet svært for mange teenagere. Acne kan behandles med medicin, specielt udviklede cremer eller laserbehandling, men det er utroligt svært at få bugt med.


RØDMEN

Der kan jo være mange årsager til at du rødmer: det kan være at du blusser op, når du bliver genert eller at de små blodårer i din hud ligger lagt fremme, og din hud derfor er meget rød. Hvis du oplever at du blusser meget op i usikre situationer, er det fordi dine blodkar åbner sig og der derfor kommer en øget gennemstrømning af blod. Der findes forskellige produkter, der dulmer denne rødmen, for eksempel Skin Recovery Cream fra Avène til 130 kroner. Lider du af ekstrem rødmen, kan du blive opereret for det.Hvis du generelt er meget rød i huden, kan det klares med en foundation.

SPRÆNGTE BLODKAR

Blodsprængninger i ansigtet er et problem, der rammer mange nordeuropæere. Specielt område ved kinderne er udsat, når det kommer til sprængte blodkar. Kært barn har mange navne: Blodsprængninger, sprængte kapillærer, rosacea, edderkoppenet, karsprængninger - det medicinske navn for dette hudproblem er Teleangiektasier.

Hvis du har tendens til sprængte blodkar (det er arveligt, så tag et kik på dine forældres hud), skal du passe på med ekstreme temperaturer og hård træning, der får dit hoved til at blusse meget op. Stress, usikkerhed, coffein, frugt med mange antioxidanter (for eksempel røde vindruer) og stærk mad kan også sætte gang i karsprængningerne. Det værste er dog temperaturer - at gå fra megen kulde til et opvarmet miljø eller solens UV-stråler kan forårsage karsprængninger, og derfor bør du ikke tage et kogende varmt bad efter en tur i sneen og du bør absolut investere i en hudcreme med solfaktor og mindst faktor 15. Prøv Dermalogicas Sheer moisture spf 15 til 370 kroner.Mange privatklinikker tilbyder behandlinger, hvor de lover at komme de sprængte blodkar til livs.

MILIER
Milier er små hårde knuder eller perler, der ligger i hudoverfladen ofte omkring øjnene og på kindbenene. Det er døde hudceller og fedt, der hober sig op i bitte små kugler under huden. Da området omkring øjene er meget sart, bør du ikke klemme milierne ud, da du kan få grimme ar. Få i steder en kosmetolog til at hjælpe dig, de har ofte det rette udstyr og har erfaring med, hvordan du plejer huden bedst efter behandlingen.Du kan ikke behandle milier med plejende produkter fordi de sidder under hudoverfladen, men efter sigende skulle Kanebos Inner Balance-serie kunne få milierne til at forsvinde.

PIGMENTPLETTER

Har du brugt meget tid i solen og bliver den brune farve ikke fordelt jævnt, men sidder i 'klatter', plamagereller som frejner, kaldes det pigmentpletter.Pletterne er forårsaget af solen, men kan også komme ved hormonforandringer-ved atdu skifter p-pille-mærke eller bliver gravid.Få en god rutine


TRIN3: En god rutine for alle hudtyper

Uanset hvilken hudtype du har, er det vigtigt at du plejer din hud dagligt. Der er en masse skidt og støv i luften, som sætter sig på huden og derfor bør du rense din hud hver dag inden du tager dagcreme på. Bruger du make-up, så sørg for at rense huden om aftenen, med make-up fjerner og derefter en skintonic eller lotion afhængigt af hudtype og til sidst en natcreme.Et par gange om ugen bør du eksfoliere huden, med en maske eller skrubbecreme. Her skal du også være meget opmærksom på at finde en til din hudtype, da nogle skrubbecremer er meget skrappe mod sart eller uren hud. Efter at have eksfolieret kan du lægge en fugtmaske eller en dybderensende maske.


Nike Air Max TN Mesh Herre Hvid Sort
Nike Air Max TN Mesh Herre Hvid Sort
Omkring 25-års alderen begynder vores hud af forandre sig, den bliver ældre og mere slap med tiden, og derfor skal du allerede begynde at finde de opstrammende masker og cremer frem, når du er midt i tyverne. Husk også solcreme, mange cremer og foundations indeholder solfaktor- gå efter dem.Her kan du købe produkterne:
Allison: Matas
Aveda: strawberrynet.com
Avène: Apoteket
Clinique: Matas
Clarins: Matas
Dr. Hauschka: Matas
Garnier: Matas og mange supermarkeder
Kanebo: Matas
Lanolincreme: apoteket
La Roche Posay: Apoteket
Nascent: Areastore.dk
Vichy: Apoteket

Kommentarer