Nike Roshe Run World Cup Sko DK

Find en Nike Roshe Run World Cup i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe Run World Cup Sko DK, Når du står foran de mange hyldemeter med hårfarve og prøver at vælge en ny stil, så kan det godt virke en smule uoverskueligt. Det er absolut heller ikke ligegyldigt hvilken tone og nuance du vælger - den rigtige farve kan hæve dit look til et helt nyt niveau, mens den forkerte kan få dig til at se træt og grålig ud. Tjek Womans guide før du løber ned i butikken, så er du sikker på at ende med et vellykket resultat!

Det skal du vælge, hvis din teint er...
- Lys med pink undertoner:Rød
Hvis du er velsignet med en lys og rosa teint, er du faktisk blandt de få der vil opnå et naturligt resultat med rød hårfarve. Andre kan selvfølgelig også springe ud i de røde nuancer - vær blot forberedt på et iøjnefaldende look!

Nike Roshe Run World Cup Sko DK Lysblond
Så er der dømt klassisk blondine! Du er sandsynligvis allerede udstyret med en lysblond hårfarve fra naturens side, men du kan sagtens give lokkerne et pift ved at vælge en nuance der er to toner mørkere eller lysere end din egen.

Mellemblond
Også kaldet mørk blond. Den mellemblonde farve vil give dig et mere klassisk og elegant udtryk.
- Lys med gyldne undertoner:Lysblond
Hvis du vælger striber eller reflekser i lysblond vil du opnå et meget naturligt resultat - nærmest som om du har tilbragt sommeren ved stranden!

Platinblond
Det kræver en fræk stil at kaste sig ud i en platinblond, men har din hud gyldne undertoner kan du sagtens bære farven uden at se bleg og udvasket ud.

Gyldenblond
De gyldne toner vil stå rigtig flot til din teint - pas blot på at du ikke rammer en nuance der går i ét med din hudfarve.

Nike Roshe Run World Cup Sko DK Lys brun
Hvis du har lyst til at gå en mørkere vej, så prøv de såkaldte lowlights i lys brun. Lowlights er det modsatte af highlights, altså reflekser der er et par toner mørkere end din egen hårfarve.
- Olivenfarvet / gylden:Lys brun
En lys brun vil næsten se lyshåret ud hvis du har en gylden eller olivenfarvet teint. Du vil få et dejligt sommerlook både med helfarve og striber.

Gyldenbrun
En rigtig brun med gyldne reflekser vil se super eksklusiv og stilet ud til dig! Tænk blot på latino-divaer som Jennifer Lopez og Jessica Alba, der sværger til de gyldenbrune toner.

Mørk brun
En lækker chokoladebrun med masser af glans vil få dit hår til at se sundt og velplejet ud. Brun reflekterer lyset flot, så selv et slidt hår ser blankt ud.
- Mørk:Gyldenbrun
Hvis du er meget mørk i huden skal du passe på med de lyse farver. Det kan hurtigt komme til at se meget unaturligt og afbleget ud. En gyldenbrun kan dog være et smukt alternativ - de gyldne nuancer vil give en illusion af lysere lokker.

Nike Roshe Run World Cup Sko DK Mørk brun
Din naturlige hårfarve ligger sandsynligvis i den helt mørke ende af de brune nuancer, men du kan gøre din farve mere levende ved at give den en toning i chokoladebrun.

Sort
Du er så heldig at du kan bære en kulsort manke, uden at se bleg eller goth-agtig ud. En skinnende sort vil faktisk fremhæve din mørke hudfarve, og få din teint til at gløde.


Nike Air Max TN Dame Hvid Pink Gul
Nike Air Max TN Dame Hvid Pink Gul
Blåsort
Hvis der skal en smule kant på, så prøv en sort med blå reflekser. De blå toner vil få dig til at se en smule mere lyshudet ud, men ikke bleg.

Kommentarer