Nike Roshe Run Flyknit Sko DK

Find en Nike Roshe Run Flyknit i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe Run Flyknit Sko DK, Aaarg! Du har efterhånden rodet hele dit klædeskab gennem for at finde det perfekte festoutfit til julefrokosten, men uden held. Enten har du haft det på før, eller også er det noget der passer bedre til moster Annas havefest. Og penge er der ikke mange af i disse juletider, så du har ikke råd til et helt nyt sæt tøj. Men der er hjælp at hente - hvad med at peppe dit hverdagstøj op til fest - det er enkelt og kræve kun et par få accessories.

BLUSE
Næsten alle har en ganske almindelig rundhalset bluse i klædeskabet. Sådan en ret anonym én af slagsen, som fås i et hav af farver. Men fordi den er så anonym er den super nem at peppe op. Alt du skal bruge er et par accessories, det kan være en vest - gerne med pailletter, et elastikbælte med et flot spænde eller en smart broche. Find en lang guldhalskæde frem med et sjovt vedhæng eller et tørklæde med mange farver - silke gør sit outfit feminint mens bomuld med grafisk printgør mere råt.Brug blusen med en flot nederdel, jeans eller efterårets hit: læderbukser.

Nike Roshe Run Flyknit Sko DK CARDIGAN
En klassisk sort cardigan kan lynhurtigt gå hen og blive vældig festlig. Alt det kræver er en smart top inden under - prøv en med pangfarver eller en top med pailletter eller glitter. Spænd et lakbælte om taljen og find en fin broche frem - for eksempel Georg Jensens Daisy broche. Er du til farve og ballade kan du vælge et bælte i en neonfarve og en sjov broche.

Et aboslut must til festoutfittet er selvfølgelig stiletter eller støvler med høje hæle.


Nike Air Max TN Dame Sort Gul
Nike Air Max TN Dame Sort Gul
NEDERDEL
Langt de fleste nederdele kan hurtigt gøre festlige, fordi de er så feminine. Find et par søde sko og nogle fine strømper med et mønster, der passer til resten af outfittet. Du kan enten bruge de klassiske nylonstrømber, pigede knæstrømber eller rå leggins. Er nederdelen en smule højtaljet kan du binde et farvet silkebånd om livet og slå en fin sløjfe på - dette trick kan du også bruge til både cardigan og bluseoutfittet - her skal du bare binde båndet om taljen.

Kommentarer