Nike Roshe Run FB Sko DK

Find en Nike Roshe Run FB i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe Run FB Sko DK, I Woman nr. 104, kan du se hvordan du laver festlige frisurer trin for trin, men nu giver Woman dig endnu flere tips til, hvordan du kan sætte håret, som en rigtig Hollywood darling. Vi giver dig nemlig seks tips til din festfrisure, som er nemme at lave, og som passer til dig der har en lang page, hår til skuldrene eller endnu længere hår.


KATE MOSS
STIL: Løs boheme med lidt krøl
HÅRLÆNGDE: Lang page
SÅDAN GØR DU: Red en klat mousse på størrelse med en golfbold i det våde hår. Hvis du har naturligt krøllet hår, så føntør hårret med en diffuser (den der runde fætter med pigge). Har du glat hår, så vend hovedet nedaf mens du tørrer og kram håret imens. Hvis det ikke hjælper, så brug et krøllejern til at lave løse krøller. Sæt håret op i en hestehale og krøl håret i en bolle omkring elastikken, så håret skjuler den. Sæt lokkerne fast med hårnåle.
KØB ONLINE: OBH Nordica Artist Pro Dryer AC 1800 inklusiv diffuser 549,75 kr fra Alstrøm

Nike Roshe Run FB Sko DK GWEN STEFANI
STIL: Retro-krøller med blomst
HÅRLÆNGDE: Skulderlangt
SÅDAN GØR DU: Rul hele håret op i små lokker med opvarmere kurlere på ca 38 mm i omkreds. Sprøjt hårlak på en fintakket kam og red håret i siderne stramt tilbage, på samme måde som, når du skal lave en hestehale (men uden elastik). Rul håret op i nakken, så krøllerne lander på toppen af hovedet. Fastgør med hårnåle og krokodillenæb i nakken og på toppen af hovedet, så skildningen sidder i venstre side og krøllerne falder mod højre. Og så skal der ellers lakkes til med hårspray - husk gasmasken, for her skal bruges uanede mængder! Fastgør et blomsterspænde i venstre side.
KØB ONLINE: Rødt blomster-hårspænde fra Missy-shop til 129 kr

SCARLETT JOHANSSON
STIL: Klassisk kubeform med hårbånd
HÅRLÆNGDE: Langt
SÅDAN GØR DU: Føntør håret mens du reder med en stor rund børste. Rund hårspidserne med børsten så håret buer indad. Vend hovedet nedad og spray hårlak i. Ryst hovedet og giv et pift mere med hårlakken. Med hovedet atter i rette position, rusker du godt rundt i håret, så du opnår volumen. Rul håret op på toppen, men bagest på hovedet, gør det forsigtigt, så du ikke mister volumen. Hårspidserne skal være gemt inde i kuben og håret fastgøres med mange hårnåle. Red forsigtigt pandehåret tilbage og sæt det fast til sidst, så du skjuler alle hårnålene. Lad hårbåndet glide bagud, så det presser pandehåret ned og så det bliver glat. Slut af med mere hårlak.
KØB ONLINE: Sort hårbånd med pailetter fra ASOS til 57,73 kr

SIENNA MILLER
STIL: Glorie-fletning
HÅRLÆNGDE: Lang page
SÅDAN GØR DU: Start med at samle håret i en rodet hestehale i baghovedets nederste del. Vær opmærksom på at elastikken skal fjernes senere i processen. Klips en fletning med uægte hår fast i nakken- du kan enten bruge en hårextension, som du har flettet på forhånd, eller købe et flettet hårbånd. Kør fletningen hele vejen rundt om hovedet og sæt den fast på udvalgte steder med hårnåle. Klips fletningen fast på baghovedet og fjern hårelastikken fra hestehalen og skjul fletningens samlingspunkt ved at sætte dit hår som en fuglerede. Fastgør lokkerne med hårnåle.
KØB ONLINE: Flettet hårbånd fås til både lyst og mørkt hår 125 kr fra net-scoop.dk

KATE BOSWORTH
STIL: 40 er inspireret krøl
HÅRLÆNGDE: Skulderlangt
SÅDAN GØR DU: Spray shine i dit våde hår og føntør håret mens du reder det med en stor rund børste indtil håret er 75 procent tørt. Brug et krøllejern på 38 mm i omkreds og start med håret omkring ansigtet. Rul håret omkring krøllejernet, som du holder vertikalt ud fra ansigtet, hold og fjern krøllejernet forsigtigt for at holde krøllen intakt. Sæt den fast med hårnåle- ved øjet sæt en klips fast- håret skal stadig runde både over og under clipsen. Gør det same i den anden side af skildningen. For håret i baghovede: krøl håret ved at holde jernet horisontalt over hovedet og rul håret oppe fra og ned mod hovedet. Baghåret kan ordnes i 2-3 sektioner som rules lidt op (til nederste hårlinje) og fæstnes med hårnåle. Slut af med hårlak med en smule shine, og lad det tørre inden du fjerner klipsen.
KØB ONLINE: Womans favorit shine i testen fra blad nr 102: Vinyl Glam 02 fra Redken til 190 kr på hairandskincare.dk


Nike Air Max TN Dame Hvid Metallic Pink Sort
Nike Air Max TN Dame Hvid Metallic Pink Sort
Nike Roshe Run FB Sko DK KATHERINE HEIGL
STIL: Store glamourøse krøller
HÅRLÆNGDE: Varierende
SÅDAN GØR DU: Brug styling gel i det våde hår og føntør mens du børster håret med en bred børste for at skabe volumen. Rul håret op på store, opvarmede curlere. Brug store curlere foran og de mindre bagpå. Rul kun op til øjen-niveau, så toppen forbliver smooth . Hårlokkerne ved ansigtet trækkes frem i lige linje når curlerne skal rulles på. Lad curlerne sidde i 15-20 minutter (eller hvad producenten anbefaler). Fjern curlerne og børt håret forsigtigt igennem med en flad børste. Afslut med hårspray med masser af shine.
KØB ONLINE: Babyliss Curlersæt. Classic Rollers til 499,95 hos hpnielsen.dk

Kommentarer