Nike Roshe Run 3 Sko DK

Find en Nike Roshe Run 3 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe Run 3 Sko DK, Selvom Peaches Geldof (datter af Bob Geldof) kun er 19 år gammel, er hun allerede blevet lidt af et mode-ikon. Hun er viden om kendt for at boltre sig i nattelivet og på den røde løber iført lækkert tøj, og hun er hyppig gæst til modeshows - ja, frøkenen har endda optrådt som model både catwalken og på print OG designet smykker for Topshop's Fair Trade linje Made!

Hvis du ikke allerede har fået øjnene op for dette spirende stil-ikon er det på høje tid (du kan få lidt inspiration i Womans galleri - klik på billederne til venstre og se mere!) Er du imponeret? Så er det nu, du skal slå til. Peaches har nemlig besluttet at rydde op i garderoben og sælge sit gamle tøj på auktionssitet eBay. Derfor har hun åbnet en eBay-konto sammen med de piger, hun deler lejlighed med, og under navnet tahneepeacheslinda1 sælger de deres aflagte tøj. Godterne er en blanding af tøj fra diverse engelske highstreet kæder som for eksempel Topshop, og det er frøken Geldof, der står model i det aflagte tøj - men hun er jo også professionel...

Nike Roshe Run 3 Sko DK Pigerne har lovet at donere en del af overskuddet til velgørenhed.


Nike Air Max TN Dame Hvid Lilla
Nike Air Max TN Dame Hvid Lilla
Se Peaches auktioner her

Kommentarer