Nike Free Viritous Sko DK

Find en Nike Free Viritous i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Free Viritous Sko DK, Huden har det svært under enormt varme eller kolde forhold. Vinteren er derfor en rigtig mishandler af vores sunde æblekinder, og derfor bliver vi nødt til at gøre lidt ekstra i den kolde tid. Tør hud ser ikke bare meget lidt køn ud, men kan også udvikle sig til slem kløe og eksem i værste tilfælde.

UNDGÅ SOL
De vinterblege ben kan godt trænge til en tur under solen, men solarium dræner huden for fugt, og er derfor med til at udtørre endnu mere. Husk også, at selv om du ikke befinder dig på Bahamas, er det vigtigt at bruge solfaktor i ansigtet, når du bevæger dig ud i vintersolen. Så hjælper du huden med at bevare fugten, og vigtigst af alt, beskytter du den mod solskader. De skadelig stråler trænger også igennem overskyet vejr, så det er vigtigt at bruge solfaktor hver dag, året rundt.

Nike Free Viritous Sko DK VASK ANSIGTET
Det er vigtigt at vaske ansigtet med tør hud grundigt. Men vær varsom: Brug ikke vaskeklud eller andet groft materiale og vask aldrig tør hud med sæbe og vand, da det vil udtørre huden endnu mere. Du skal i stedet finde en rensemælk eller lotion, der virker nærende samtidig med, at den renser. Sørg for at købe makeupfjerner og renselotion til tør hud. På den måde får din hud mest muligt fugt.Dup ansigtet forsigtigt og put en god fugtcreme på, mens huden stadig er en anelse fugtig. For eksempel Silk Comfort fra Nivea Visage til 100 kr. for 50 ml. Men spørg efter den creme, der passer til din hudtype. Ved øjnene skal du bruge en øjencreme, da huden i det område er alt for tynd og sart til almindelig ansigtscreme.

FUGT LÆBERNE
Læberne står oftest for skud, så brug en god læbepomade. Womans skønhedsredaktør anbefaler Cera Lip Repair Cream fra La Roche-Posay til 74 kroner for 15 ml, der er god til ekstra tørre vinterlæber. Selv om det virker nemt at fugte læberne med tungen, udtørrer spyttet læberne endnu mere, hvilket giver samme effekt som at tisse i bukserne. Prøv desuden at smøre honning på om natten. Det skulle gøre dem ekstra bløde og smidige.

BRUG OLIER OG URTER
Prøv også at bruge naturligt rensende olier som oliven, avocado, kokos eller mandelolie, der kan købes i de fleste helsebutikker. Dup olien og vask den af med lunken vand og en blød klud.
Efter bad kan du også smøre dig ind i Aloe Vera cremer eller lavendel olie. Urten virker beroligende og fugtgivende. En varm kop kamille eller pebermyntete kan også hjælpe til at holde på fugten.


Nike Air Max TN Dame Hvid Blå Sort
Nike Air Max TN Dame Hvid Blå Sort
SKRU NED FOR VARMEN
Aircondition er et sikkert hit til at få tør hud, det er selvfølgelig ikke så udbredt her i landet, men en radiator på fuld tryk kan også være med til at give problemer. Sørg for at få skruet ned for varmen og luftet ud engang i mellem. Tag eventuelt en ekstra sweater på, hvis det bliver for tænderklaprende.

Kommentarer

Nike Free Viritous Sko DK