Nike Free Flyknit 5.0 Sko DK

Find en Nike Free Flyknit 5.0 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortså¿™tter efter annoncen

Nike Free Flyknit 5.0 Sko DK, Sommeren er lige om hjørnet, så du skal til at finde solbeskyttelsen og de vandfaste produkter frem. Bliv klar til strand og vand med Womans guide.

Før strandturen:
Husk at smøre både krop og ansigt ind i en creme med rigelig solfaktor, mindst en halv time før du skal ud i solen. Solcremen skal have tid til at trænge ordentligt ind før den virker. Se her hvilken faktor der passer til dig:

Nike Free Flyknit 5.0 Sko DK Det er smart at bruge en særlig creme til ansigtet, da huden her er tyndere og reagerer hurtigere. Prøv f.eks. Day Moisture Protection fra Shiseido, der giver masser af fugt og næring som bonus til solbeskyttelsen på faktor 15.
På kroppen skal du bruge en hel håndfuld creme. Capital Soleil fra Vichy er superbeskyttende med faktor 30.
Heldigvis kan du både passe på læberne og se lækker ud samtidig! Giv dem et lag med Rouge pure shine i farvenpink sorbet fra YSL, derplejer med faktor 15.
Pandaøjnene undgås ved at bruge en vandfast mascara. En af de bedste af slagsen kommer fra Helena Rubinstein og hedder Lash Queen Waterproof.

På stranden:
Hav både solcreme og vand med i tasken. Vandet sørger for, at hverken du eller din hud dehydrerer, og solcremen skal påføres jævnligt hele dagen. Selvom den er vandfast eller vandafvisende bør du alligevel give hele kroppen en ny omgang hvis du har badet eller svedt meget - for en sikkerhed skyld! Husk også en masse udskåret, frisk frugt og det nye Woman


Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Cool Grey Hvid
Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Cool Grey Hvid
Når du er kommet hjem:
Du er sikkert både varm og veltilpas, og hvis du har husket at bruge solcremen flittigt er du heldigvis ikke forbrændt. Det er alligevel meget smart at bruge en aftersun, så huden kan falde til ro og få genopfyldt fugtreserverne. Solserien Ambre Solaire fra Garnier findes også som aftersun, der virker beroligende, kølende og fugtgivende. Hvis budgettet ikke er til de store indkøb, kan du snildt klare en aftersun til ansigtet ved at sætte din almindelige ansigtscreme på køl, inden du tager af sted på stranden. Så får du både fugt og beroligende effekt til få penge!

Kommentarer