Nike Free 2016 Sko DK

Find en Nike Free 2016 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Free 2016 Sko DK, Tights, strømpebukser og leggings er et must i enhver garderobe. De holder dig på samme tid varm og sexet. Farvede strømpebukser pifter dit sorte look gevaldigt op, og de skinnende latex tights gør dine stænger ultra forførende. Blonde ben er et hit denne sæson og giver dig en fin victoriansk stil.

KLIK PÅ BILLEDET TIL VENSTRE FOR AT SE WOMANS GALLERI MED SMARTE TIGHTS!

Nike Free 2016 Sko DK Vaskeanvisning for strømpebukser

Vask dine strømper skånsomt med flydende sæbe eller vaskemiddel.Hvis du vasker dem i maskine, kan du bruge en vaskepose uden lynlås, så de ikke bliver revet i stykker.Er dine strømpebukser lavet af uld, skal de selvfølgelig uldvaskes!Vask slider på strømpebukserne. Du kan godt have dem på et par gange, inden du vasker dem.Pres vandet ud af dine strømpebukser, inden du hænger dem til tørre.

Tips om tights

Striber på langs får dine ben til at se længere ud.Striber på tværs gør dine ben bredere.Prikker, stjerner, blomster m.m. fører fokus til dine ben. Resten af dit outfit skal altså være rimelig neutralt.Tager du stiletter eller støvletter på i samme farve som dine strømpebukser, vil dine ben se længere ud.Er der kommet et lille hul i dine strømpebukser, kan du med en lille smule neglelak forhindre dem i at løbe.Falder dine tights ned om bagen på dig, kan du tage et par trusser udenpå for at holde dem på plads.


Nike Air Max LTD 2 Dame Løbesko Hvid Rød
Nike Air Max LTD 2 Dame Løbesko Hvid Rød
Har du flere tips om tights, så skriv det her i kommentarfeltet:

Kommentarer