Nike Air Max LTD 4 Sko DK

Find en Nike Air Max LTD 4 i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max LTD 4 Sko DK, Trænger din trusse-skuffe til en opdatering? Eller skal du hoppe i lidt lækkert lingeri og pirre kæresten (og dig selv)? Så kig med her, hvor Woman guider dig til nettets bedste undertøjssites.
Victorias secret
Victorias Secret er en amerikansk undertøjs-klassiker, mest kendt for deres årlige, frække kataloger. Du kan både købe enkelt, brugbart undertøj her og Agent Provocateur-inspirerede kreationer til en noget billigere pris - størrelserne går helt op til en E-skål. Vær dog opmærksom på, at Victorias Secret sender deres varer fra USA, så du kanskal lægge told og moms oveni prisen.

Shipping: Fra $ 27.99 og opefter, afhængig af hvor meget du har købt for tjek valutakursen på www.valutakurser.dk
Returret: Du har 90 dages returret fra købsdagen - og du betaler forsendelsen

Nike Air Max LTD 4 Sko DK
www.figleaves.com
Dette engelske site bugner af lækkert lingeri i alskens størrelser og masser af skønne mærker, så hold visa-kortet tæt til kroppen, hvis du har en usund hang til lingeri fra La Perla, D&G, Love Kylie og J.Lo lingeri. Sitet indeholder også en meget nyttig størrelseguide til de internationale størrelser Shipping: £ 5,50 -tjek valutakursen på www.valutakurser.dk
Returret: De skal have undertøjet i hænde senest 20 dage efter du har modtaget pakken. Du betaler portoen, og din pakke skal sendes på en måde, så den kan spores.


La Senza
La Senza er egentlig en klassisk, engelsk undertøjsbutik, der fører lingeri fra A- til F-skål og nattøj af deres eget mærke. Det er både sødt og billigt, og meget ofte kan du få et supergodt tilbud på en bh og masser af matchende trusser. La Senza har butikker i Danmark (i København kan du finde dem i Fields og på Fisketorvet og Århus er de i Bruuns Galleri), men du kan også bestille på nettet.

Shipping: £ 7.95 - tjek valutakursen på www.valutakurser.dk
Returret: Undertøjet kan returneres inden for 21 dage efter, du har modtaget det. Du betaler portoen.


Hvidt lingeri fra www.agentprovocateur.com til £130 for bh og £ 77 for trusse ©Agentprovocateur.com Agent Provocateur
Hvis du er til superfrækt og en anelse kinky undertøj, så er Agent Provocateur lige stedet - her er dømt blonder, silke og bånd, hofteholdere, strømpebånd og korsetter til den helt store guldmedalje! Bh'erne går fra en A- til en D-skål (men er vist mest til pynt og øjenlir).

Nike Air Max LTD 4 Sko DK Shipping: £ 7,00 - tjek valutakursen på www.valutakurser.dk
Returret: Du har 14 dages returret, og du betaler portoen.


Bravissimo
Hvis du har store bryster, er Bravissimo sitet for dig: Her kan du nemlig kun købe bh'er fra en D-skål og opefter - helt op til en K-skål! Men Bravissimo afhjælper flere bryster-kriser for de storbarmede, for du kan nemlig også købe t-shirts, skjorter og habitjakker, der er er lavet specielt, så de ikke gaber over din fyldige barm.

Shipping: £ 5,50 - tjek valutakursen på www.valutakurser.dk
Returret: De skal have undertøjet i hænde senest 28 dage efter du modtog det. Du betaler portoen.
Lækkert lingeri fra Ted Baker fra Asos.com - ca. 412 kr for bh'en og 175 kr for trussen. ©Asos.com Asos.com
Er der noget, Asos ikke har? Nej, det er der ikke - og internet-giganten har naturligvis også undertøj! Kig ind og køb lingeri fra blandt andet Diesel, Calvin Klein, Wonderbra, D&G og Passionata.

Nike Air Max LTD 4 Sko DK Shipping: Kommer oveni, når du betaler ved kassen, afhængigt af varen
Returret: 14 dages returret, du betaler portoen


H&M
Hennes & Mauritz er en god undertøjsklassiker - og selvfølgelig kan du også købe deres skønne, søde og aldeles økonomi-venlige undertøj i deres webshop! Tilmed har de ofte masser af ekstra gode tilbud, så der er god grund til at shoppe undertøj hos H&M Rowells shop.

Shipping: ca. 50 kr. alt efter betalingsformen. Du skal min. købe for 190 kr. inkl. rabatter.
Returret: 14 dages fuld returret - du betaler portoen, med mindre der er tale om en reklamation, så betaler H&M.


Lace.dk
Lace.dk har det meste, du kan ønske dig inden for lingeri-genren. Butikken sælger kvalitets-bh'er fra en A- til en H-skål i masser af kendte mærker som for eksempel Triumph, Marie Jo, Passionata og Calvin Klein.

Shipping: 39 kroner
Returret: Du har 14 dages fuld returret - du betaler selv portoen.


Liys grøn bh fra Hoff by Hoff, set hos www.bedtime.dk. ©Bedtime.dk Bedtime.dk
er egentlig en butik med alt godt til et frækt visit i soveværelset, men dertil hører jo også lækkert lingeri - og ikke nødvendigvis på den kinky måde. Kig indenfor og køb undertøj fra danske Hoff by Hoff, Prinsesse Tam Tam, Freya eller Wonderbra.


Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Navy Sølv Rød
Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Navy Sølv Rød
Shipping: 49 kr - dog gratis, hvis du køber for over 750 kr.
Returret: Du har 14 dages returret, og du betaler portoen.

Kommentarer