Nike Air Max LTD Sko DK

Find en Nike Air Max LTD i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Concealer - sådan gør du

Nike Air Max LTD Sko DK, Concealer er i sandhed et vidundermiddel -concealer er nemlig det hemmelige våben, der i en håndevending kan skjule de småfejl og synder, som sund kost, gode hudplejerutiner og dyre cremer ikke har kunne klaret! Men det kan være svært at få dækket ting, frem for at få dem fremhævet... Vil du have guiden til, hvordan du vælger og bruger concealer? Så læs med her!

Find den rette concealer

Der findes efterhånden et væld af concealere på markedet, så vælg den form, der passer dig bedst:

Nike Air Max LTD Sko DK Concealer i creme-form er let dækkende og god til de skjule de små synder. Og så er den let at bruge.

Indholdet fortsætter efter annoncen

©woman.dk

Flydende concealer fås ofte i en lipgloss-agtig beholder eller som pen - den påføres med en skum-applikator eller en pensel, så de er lette at bruge. De dækker fint og er gode, hvis du vil have concealeren med i tasken eller toilettasken.

Dækstift er en klassisk concealer - den er perfekt til at dække bumser og små-ar men for tung og dækkende til de mørke rander under øjnene.

Nike Air Max LTD Sko DK Concealer-blyanter er lette at bruge, sviner ikke og perfekt til præcise små-korrektioner.

Endelig findes der også highlightere (de fås ofte som penne) - i modsætning til hvad mange tror er de ikke deciderede concealere, for de dækker ikke; de spreder i stedet lyset og er ideelle til at skjule mørke rande under øjnene. Men de er ikke velegnede til at dække bumser, rødme og andre småfejl i huden.

LÆS OGSÅ Sådan dækker du mørke rande under øjnene

Nike Air Max LTD Sko DK Indholdet fortsætter efter annoncen

©woman.dk

Når du skal dække sorte rander under øjnene, kan du enten vælge at bruge en concealer eller en highlighter - concealeren dækker, highlighteren lyser op. Uanset hvad du vælger, så kom altid concealeren eller highlighteren på, efter du har påført din foundation.

Hvis du ikke bruger foundation, så giv dine øjenomgivelser en smule øjencreme, inden du dupper concealer/highlighter på - det forhindrer, at farven glider af. Husk at lade cremen suge godt ind i huden, inden du påfører concealer/highlighter.

For bedre at kunne ramme det rigtige område, så træk hagen ind og kig skråt op i spejlet. Start nær indersiden af næsen og dup så småbitte klatter af concealer/highlighter under øjnene langs kindbenet. Men husk endelig at være sparsom med vidundermidlet - hvis du bruger for meget, fremhæver du bare de fine rynker.Hemmeligheden bag et smukt resultat er at tone concealeren/highlighteren godt ud. Du kan sagtens bruge fingerspidserne, men resultatet bliver smukkest, hvis du bruger en fugtig make-up svamp. Lad for Guds skyld (men nu især for din egen...) være med at gnide cremen ind - bare dup let indtil den går i et med din hud.Et strejf af pudder får concealeren til at vare hele dagen.Sådan dækker du bumser og andre små-fejlStart med at påføre foundation eller en god fugtighedscreme og lad den tørre godt ind i huden.Sæt så lidt concealer på urenheden og fordel den udefter med en lille make-up-børste, til den går i et med den omgivende hud.Afslut med pudder for at fæstne concealeren.Et par gode concealer-tips

Indholdet fortsætter efter annoncen

©woman.dk


Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Grey Volt Rød
Nike Air Max 2014 Plush Surface Herre Løbesko Grey Volt Rød
Farven på din concealer eller highlighter skal matche din foundation, men være en anelse lysere. Hvis du ikke kan finde den rigtige farve, så bland et par farver på håndryggen, inden du lægger den på.

Brug en fugtende concealer på tør hud, for at undgå at farven samler sig til en kaget klat.Hvis din concealer er for tyk eller for mørk, så bland den med lidt af din flydende foundation.Hvis dine camouflerede skønhedsfejl begynder at tørre ud og se grimme ud i løbet af dagen, så dup lidt fugtighedscreme på med fingerspidserne og pudr let. Det vil straks få huden til at live op igen. Relateret Indhold Skøn Kommentarer