Nike Air Max Humara Sko DK

Find en Nike Air Max Humara i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max Humara Sko DK, Det kan godt være, at finanskrisen kradser rundt omkring i verden, men hr. og fru Beckham er tilsyneladende slet ikke påvirket af de dystre, økonomiske udsigter. I hvert fald har Victoria fået en hundedyr julegave fra David: En diamant-besat Birkin-taske fra det franske modehus Hermés. Værdi: 670.000 kr!

Det er bestemt ikke Victoria Beckhams første Birkin-taske - hun har allerede lignende tasker i alskens farver, og eksperter anslår, at hun har brugt knap en halv million danske kroner på Birkin-tasker. Men den sølvfarvede såkaldte Himalayan Birkin taske er alligevel speciel: Den er nemlig dækket af diamanter, og der er en diamant på tre karat på låsen til tasken. Der findes kun tre lignende tasker i verden - og går du og drømme om en, er der dårligt nyt til dig: Ventelisten på en tilsvarende taske er fire år. Og ventelisten er lukket...

Nike Air Max Humara Sko DK Tasken har kostet David en uges løn fra sit nye job som fodboldstjerne hos den italienske klub AC Milan. Og det har bestemt ikke været let for David at købe den perfekte gave til fruen:

- Hun er kvinden, der har alt, siger en anonym kilde tæt på parret.

- Men David ved, at det franske modehusk er hendes favorit, og han ordnede gaven i Los Angeles fra en af de få, magtfulde indkøbere, der kunne få fingre i en.


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Volt Sort
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Volt Sort
Se den famøse taske her

Kommentarer

Nike Air Max Humara Sko DK