Nike Air Max Flyposite Sko DK

Find en Nike Air Max Flyposite i Storbritannien på Gumtree, den # 1 site for Mænds trænere til salg Classifieds annoncer i verden.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max Flyposite Sko DK, Det er vist ingen hemmelighed, at Victoria Beckham er en ægtefashionista - stjernen eksperimenterer bestandigt med sit udseende, og hendes første kollektion af kjoler debuterede på den amerikanske modeuge forleden. Set i det lys kan det ikke undre nogen, at eks-kryddersildens eget klædeskab er ret omfangsrigt...

- Victoria har det største påklædningsrum, man nogensinde har set, fortæller en sladdervoren kilde, der selv har sat sine ben i damens tøjhimmel.

Nike Air Max Flyposite Sko DK - Det er som Aladdins hule. Og i tilgift har hun to andre rum, hvor hun opbevarer tøj. Der er skuffer og kasser fyldt med solbriller, tørklæder, armbånd, hatte, handsker, bælter - alt kategoriseret efter farve og nogle også efter designer.

Men nu er selv Posh' 3 tøjrum åbenbart ved at være fulde.

- Da familien Beckham så på huse i Los Angeles, handlede det ikke bare om at have værelser til børnene - det handlede også om at finde plads til tøjet. Victoria er nødt til at sende tonsvis af ting hjem til England, fordi der simpelthen ikke er mere plads, siger kilden.

Selv hævder Victoria dog, at hun ikke bruger mange penge på tøj.

Nike Air Max Flyposite Sko DK - Jeg blander altid billigt tøj med vintage, siger hun og tilføjer, at hun ofte besøger den lokale genbrugsbutik for at gøre et kup.

- Det er fantastisk, hvad folk smider ud, og så er det godt at hjælpe en god sag.


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Mineral Blå Grå
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko Mineral Blå Grå
Tja, mon ikke hr. David ville ønske, at Victoria ind i mellem donerede lidt til genbrugsen i stedet for bare at købe der?

Kommentarer

Nike Air Max Flyposite Sko DK